SAFVET KOLEJİNDE ÇANAKKALE SERGİSİ

SAFVET KOLEJİNDE ÇANAKKALE SERGİSİ

18 Mart Şehitler Gününü Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 99`ncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencileri tarafından, “Çanakkale`de Yıkılmayanlar” konulu resim ve enstalasyon sergisi açıldı.

 

Özel Nilüfer Safvet Koleji, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma günü nedeni ile farklı bir etkinliğe imza attı. Okul tarafından İnegöl AVM’de “Çanakkale`de Yıkılmayanlar” konulu resim ve enstalasyon sergisi açıldı.

 

ÇANAKKALE ÖNEMLİ BİR KISTAS

İnegöl AVM de düzenlenen etkinliğe; Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Özel Nilüfer Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, “Çanakkale Zaferinin 99`ncu yıl dönümünü kutluyoruz. Şu anda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim ve enstalasyon sergimizi izlenime açıyoruz. Şehitlerimizin savaş süresince yaşadıklarını öğrencilerimiz enstalasyon ve resimlerle yansıtmaya çalıştılar. Güzel çalışmalar var.  Çanakkale’de yaşananlardan inşallah ders alırız. Çanakkale bizim için önemli bir kıstas. Çanakkale dünyaya bir milletin tek yürek olduğunu, insan sevgisinin savaşta da olsa gösterildiği yerdir. Bizim içinde millet olarak kardeşliğin zirveye ulaştığı yerdir. Ben bu vesileyle bu serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve serginin açılışına katılanlara teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan enstalasyon ve resim sergisi, İnegöllü sanatseverlerin beğenisine sunuldu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07