www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAFVET KOLEJİNDEN SİGORTALI DERECE

SAFVET KOLEJİNDEN SİGORTALI DERECE

İnegöl Özel Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bursa SGK tarafından düzenlenen ‘Sigortalı Çalışmanın Önemi’ konulu kompozisyon yarışmasında İnegöl’de 1’inci, Bursa’da ise 3̵

16 -22 Mayıs 2011 tarihleri arasında kutlanmakta olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlköğretim öğrencileri arasında sosyal güvenlik ve sigortalı çalışmanın öneminin küçük yaşlarda oluşmasını sağlamak amacıyla ‘Sigortalı Çalışmanın Önemi’ konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. Özel Nilüfer Safvet Koleji 8. sınıf öğrencisi Semra Elif Alınlı, düzenlenen yarışmada İnegöl 1’incisi ve Bursa’da 3’üncüsü oldu.

Okul Müdür Yardımcısı Recai Uzun, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında öğrencilerinin toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren bir konuda kompozisyon dalında dereceye girmesinden memnun olduklarını söyledi. Ülkemizde en önemli konuların başında sosyal güvenliğin ve sigortalı çalışma ile çalıştırmanın geldiğini kaydeden Uzun; “Bu konuda toplumun her kesimini bilgilendirmeliyiz. İnsan hayatı çok önemli. İşverenler tarafından alınabilecek önlemlerin yanında iş sağlığı ve güvenliğinin bir bilinç ve eğitim konusu olduğu açık bir gerçektir. İş sağlığı ve güvenliği kültürü öncelikle çocuklarımıza küçük yaşlarda benimsetilmelidir” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00