Safvetli öğrencilerden İngilizce gecesi

Safvetli öğrencilerden İngilizce gecesi

İnegöl Nilüfer Safvet Koleji'nin 5. ve 6. sınıf öğrencileri, aldıkları eğitimi düzenlenen İngilizce Gecesi'nde şarkı ve tiyatrolar ile sahnelediler.

İnegöl Nilüfer Safvet Koleji yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminde meyvelerini almaya devam ediyor. Öğrenciler için yoğunlaştırılmış dil eğitiminde dört dil becerisi üzerinde önemle duran İnegöl Nilüfer Safvet Koleji'nde okuma, yazma, dinleme ve konuşma üzerine eğitimler alan öğrenciler ayrıca bilgisayar destekli İngilizce eğitiminden de faydalanıyorlar. Öğrenmiş oldukları ifadeleri dersle pekiştiren öğrenciler ayrıca yılsonunda uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge ESOL sınavlarına hazırlanıyorlar. Sınav sonucunda öğrencilere ‘Cambridge University` tarafından sertifika veriliyor.

 İNGİLİZCE BİLMENİN ÖNEMİ SKEÇLERLE ANLATILDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan okul müdürü İsmail Göbül, Öğrencilerimiz dil eğitimindeki becerilerini sahnelendirmeye devam ediyorlar. Bu bağlamda 5. ve 6. sınıf öğrencileri İngilizce Gecesi programı ile ailelerinin karşısına çıktılar. İngilizce Gecesi, öğrencilerin şimdiye kadar yaptığı etkinliklerin resimlerini içeren güzel bir video ile başladı. Öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri İngilizce şarkıları ve güzel mesajlar içeren tiyatro gösterilerini güzel bir şekilde sundular. İngilizce bilmenin çok önemli olduğunu Türkiye'de turist olmak” adlı skeçle velilere önemli mesajlar verdiler” dedi.

 EĞİTİMİN MEYVERİLERİNİ ALMIŞ OLDUK

İsmail Göbül, Bu gecemizle birlikte yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin meyvelerini almış olduk. Çocuklar İngilizce konuşmanın o kadar da zor olmadığını bize göstermiş oldular. Onları izlerken çok mutlu oldum. İngilizce zümremize bu gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68