www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAĞDUYU TECELLİ ETTİ

SAĞDUYU TECELLİ ETTİ

BTP İlçe Başkanı Adnan Ordu, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimiyle halkın karşı karşıya getirilmek istendiğini, ancak Türk milletinin sağduyusu sayesinde bu badirenin atlatıldığını söyledi.

15 Temmuz darbe girişime ilişkin yazılı bir açıklama yapan Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, "Türkiye Cumhuriyeti devletine milletine geçmiş olsun ölenlerinde ALLAH rahmet eylesin yaralılara Allah´dan açil şifalar diliyorum. 15 Temmuz geçesi milletimize kâbus olup dış güçlerin sevinç naraları kursaklarında kalmıştır. Sözün ona üç beş çapulcunun darbe girişimiyle halkı birbirleriyle karşı karşıya getirilmeye çalışılmıştır. Bu darbe girişimiyle milletimizin görüşü ne olursa olsun, vatan sevdası uğruna sağduyu tecelli etmiştir."dedi.

20 ÜLKENİN İŞGAL EDİLECEĞİ SÖYLENMİŞTİ

Genel başkanımız Prof. Dr. HAYDAR Baş beyin iki bin yılından beri, "Yirmi tane ülke işgal edilecek bunlardan biri Türkiye´dir" diye defalarca söylemiştir ve de görülüyor ki, Irak´ı savaşla çökerttiler Libya´yı, Afganistan´ı, Mısır´ı en önemlisi stratejik öneme sahip olan Suriye´yi daha da önemlisi Türkiye Cumhuriye´nde halkı karşı karşıya getirip iç savaş senaryoları halkın sağduyusuyla kursaklarında kaldı. Hükümetimiz haklı olarak olağan üstü karar almıştır. Milletimizin bekası düşünülerek milletimizin iç karışıklığa sebep olabilecek karışıklığa olağanüstü halin müdahalesidir.Milletimiz sağ duyulu olduğu süre içerisinde bu badireyi atlatacaktır.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01