SAĞLIK MESLEK BAŞARIYA DOYMUYOR

SAĞLIK MESLEK BAŞARIYA DOYMUYOR

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kardelen Elik, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü çerçevesinde düzenlediği ?Öğretmen? konulu kompozisyon yarışmasındaüçüncü oldu.

Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İLESAM tarafından düzenlenen Türkiye´deki Tüm Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin ?Esere Saygılı, Korsana Karşıyız? Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında İrem Ekici adlı öğrencisiyle Türkiye birinciliği alan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ?Öğretmen? konulu kompozisyon yarışmasında da Kardelen Elik adlı öğrencisiyle üçüncülük derecesi alarak Kasım ayı içinde çifte başarıya imza attı.

 

ÖNCE TÜRKİYE SONRA İLÇE DERECESİ

Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan; ?Okul olarak kültür, sanat, spor alanlarında ülke il, ilçe çapında yapılan yarışma ve faaliyetlere katılıyor; her yıl önemli başarılara imza atıyoruz. Edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu´nun danışmanlığında katıldığımız logo yarışmasında geçtiğimiz hafta Türkiye birinciliği; 24 Kasım Öğretmenler Günü kompozisyon yarışmasında da ilçe üçüncülüğü kazandık. İlimize ve ilçemize kazandırdığımız bu başarılardan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl da katıldığımız yarışmalarda 3 öğrencimiz ülke finalisti olmuş, 15 öğrencimiz de il ve ilçe birincilik ve ikincilikleri kazanmıştı. İlçemiz eğitimine bu anlamda katkı sunmak bizi çok mutlu etmektedir. Kasım ayı içinde okulumuza çifte mutluluk yaşatan öğrencilerimizden İrem Ekici´ye ve Kardelen Elik´e; danışman öğretmenleri A.Metin Kürümoğlu´na, yıl içinde alınan sportif başarılardan dolayı Murat Sorguç beye, meslek ve kültür dersi zümre öğretmenlerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca öğrencilerimizin Türkiye birinciliğini altınla, ilçe derecelerini para ödülüyle ödüllendireceğiz? dedi.

 

2015 YILINDA 20 DERECE

Danışman öğretmen A.Metin Kürümoğlu ise; ?Ocak 2015´ten Kasım 2015 sonuna kadar Türkiye, Bursa, İnegöl kapsamında, kültür, sanat alanındaki yarışmalarda 17 derece; spor müsabakalarında da 3 ayrı derece alan okulumuz toplamda 20 dereceyle önemli bir başarıya imza atmıştır. Sportif başarılarda okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Sorguç başta olmak üzere, kültür dersleri öğretmenlerinden Suat Türker ve Hüseyin Çınar beylerde katkı sunmuşlardır. Kendilerine de teşekkür ederim. İnşallah okulumuza ve ilçemize yeni başarılar yaşatmaya muvaffak oluruz. Bu vesileyle öğrencilerimizin başarısının devamını diler, desteklerinden dolayı okul müdürüm Abdurrahim Mercan´a teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

 

BAŞARILARIM SÜRECEK

İlçe derecesi alan Kardelen Elik de; ?Geçtiğimiz Nisan ayında SPK kompozisyon yarışmasında Bursa´yı Ankara´da Türkiye finallerinde temsil etmiştim ama dereceye girememiştim. İrem arkadaşımla Türküye birinciliğini aldık. Kasım ayında yapılan Öğretmenler Günü yarışmasında aldığım üçüncülükle yeni öğretim yılına ilk adımı attım. Bundan sonraki yarışmalarda inşallah başarılarımı sürdüreceğim. Çok mutluyum. Desteklerinden dolayı Metin Kürümoğlu hocama ve Okul Müdürüm Abdurrahim Mercan´a teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07