www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAĞLIK SPONSORU ARİTMİ OLDU

SAĞLIK SPONSORU ARİTMİ OLDU

İnegölspor, 2015-2016 sezonu öncesi Özel Aritmi Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

 İnegölspor´un 2015-2016 sezonunda sağlık sponsoru Özel Aritmi Sağlık Grubu olacak. Kulüp yöneticileri ve Aritmi Sağlık Grubu yöneticileri, dün kulüp tesislerinde bir araya gelip sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

 

Sponsorluk anlaşmasının imzalandığı törene; İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Döngel, Basın Sözcümüz Gökhan Emre, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlumuz Hüseyin Babacan, İnegöl Özel Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, Şirket Ortağı Zeki Aytekin, Şirket Ortağı ve Sağlık Hizmetleri Direktörü Aysel Kır ile Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Akdalay katıldı.

 

İmza öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Eşref Güç, 2015-2016 sezonunun 6 Eylül´de başlayacağını hatırlatarak, ?Bizde İnegölspor olarak yeni sezon hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. 2 seneden beri sağlık sponsorumuz olan Aritmi Hastanesi ile tekrar anlaşma sağladık. 2 seneden beri bizim sağlık sorunlarımızı çözen Aritmi Hastaneleri bizim için aynı bizler gibi hoşgörüyle, nezaketten bizlere hizmet ediyorlar. Sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Ben huzurlarımızda Mehmet Beye bununla alakalı çok teşekkür ediyorum. İnegölspor ailesi olarak biz kendilerinden çok memnunuz. Bu 3. senemiz olacak inşallah. Kazasız belasız güzel bir lig geçirmek amacıyla sezona başlarız inşallah. Kendileri de bize inşallah uğurlu gelirler. Geçen sene bildiğiniz gibi kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk vardı. Bu sene hep beraber şampiyonluğu yakalarsak, İnegölspor ailesi olarak çok mutlu olacağız. Ben tekrar huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

 

İNEGÖL´ÜN SAĞLIK MARKASIYIZ

İnegöl Özel Aritmi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ise şöyle konuştu: ?İnegölspor´umuz İnegöl´ümüzün çok önemli bir değeri. Geçen yıl kıl payı ile kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene inşallah yakalarız. Bu anlamda Özel Aritmi Hastanesi olarak, geçtiğimiz günlerde 40 kadar İnegölspor sporcu ve yöneticisini hastanemizde tüm tektiklerini son derece modern şartlarda yaparak gerekli sağlık kurulu raporlarını oluşturduk. Tüm sporcularımıza gerekli sağlık taramasını yaptık. Yine Özel Aritmi Hastanesi olarak, 17 branşta 30 hekimimizle İnegöl ve İnegölspor´un hizmetindeyiz. Biz sadece İnegölspor´un değil aslında İnegöl´ün sağlık markasıyız. Özel Aritmi Hastanesi 2 yıldır İnegölspor´a destek oluyor ve olmaya devam edecektir. Maddi manevi elimizden gelen her türlü imkanı kendilerine sağlayacağız. Yine değişik spor alanlarında da sponsorluğumuz devam edecektir. Ben bu toplantı da hastanemizi temsilen Sayın Zeki Aytekin, Sayın Aysel Kır ve Sayın Çiğdem Akdalay´a teşekkür ediyorum. Bu bir takım işidir. Nasıl İnegölspor takım olarak başarıyorsa, bizde sağlıkta atılımlarımızı takım olarak değerlendiriyoruz. Tüm hastane olarak. Özel Aritmi Hastanesi İnegölspor´un yeni sezonda çok başarılı olmasını istiyor ve temenni ediyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Böyle bir imkanı bize sağladığı için İnegölspor yönetimine başta sayın başkana ve tüm yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Sporcularımıza cami gönülden başarılar diliyorum.?

 

Konuşmaların ardından kulüp ve hastane yöneticileri sponsorluk anlaşmasını imzaladı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29