www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sağlık çalışanları daha iyi şartları hak ediyor

Sağlık çalışanları daha iyi şartları hak ediyor

CHP İlçe Başkanı Kemal Torun, “Ülkemizdeki doktorlarımızın ve sağlıkçılarımızın daha iyi koşullarda yaşamayı hak ediyor”dedi.

CHP İlçe Başkanı Kemal Torun Yönetim Kurulu  üyeleri ve Belediye Encümeni Erkan Dönmez İnegöl Devlet Hastanesine ziyaret ederek sağlık emekçilerimizin tıp bayramını kutladı.  

14 Tıp Bayramı nedeniyle yapılan ziyaretin ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Kemal Torun,  “Greve katılan doktorlarımızı dinledik. Hastanelerde iş yükünün fazlalığı, verilen sözlerin tutulmaması, itibar suikastları, emeklerinin karşılığını alamamaları, doktorlarımızın grev kararı almalarına neden olmuştur. Bizlerin sağlığı için kendi sağlıklarını riske atan doktorlarımızın yanındayız. Mücadelelerini destekliyoruz. Sınavlarda en yüksek puan alarak tıp fakültesinde okuyan doktorlarımız insani koşullarda çalışmayı ve yaşamayı hak ediyor. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde doktorlarımıza gerekli değeri verdiğimizde onlarda bunun karşılığında işlerini yapıp bizlere hizmet vermeye devam edeceklerdir. Hiçbir yere gitmeyeceklerdir.Yetkilileri sorumlu olmaya çağırıyoruz. Bilgi birikimi ile ülkemizin geleceği için çalışan diplomat ve büyükelçilerimize monşerler diyerek itibarsızlaştırmaya çalışan siyaset anlayışı yanlıştır. Doktorlarımıza karşı, gidiyorlarsa gitsinler denmesi ötekileştirici ve küçümseyici bir dildir. Kabul etmiyoruz. Siyasi şahsiyetler ve görevler gelir geçer liyakatli kamu görevlileri işlerini doğru yaparak ülkemize hizmet ederek sonsuza kadar müreffeh içerisinde yaşatacaklardır.”

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00