Sağlıkçılara çiçekli kutlama

Sağlıkçılara çiçekli kutlama

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'de faaliyet gösteren Özel Aritmi Hastanesi ile Özel Cihangir Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz Cumartesi günü 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Özel Cihangir Hastanesi’ni ve Özel Aritmi Hastanesi’ni ziyaret etti.

 İNEGÖL’ÜN İLKİ

İlk olarak Özel Aritmi Hastanesini ziyaret eden Başkan Aktaş yaptığı konuşmasında; “Bugün Tıp Bayramı. Sağlık konusunda hizmet veren kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Kısa bir süre önce Aritmi Hastanesi’ne dönüşen eski adıyla Medi-Ce Hastanesi’ni ziyaret ediyoruz. Aritmi, İnegöl’ün ilk özel hastanesi. İnegöl’e sağlık alanında ciddi bir rahatlama getirdi. Hastanemiz kendini geliştirdi. Yoğun bir çalışma temposu söz konusu. Burada hizmet veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.

 GELİŞMİŞLİĞİN EN ÖNEMLİ KISTASLARI; EĞİTİM VE SAĞLIK

Bir ülkenin gelişmişliğini gösteren en önemli kıstasların eğitim ve sağlık olduğunu belirten Aktaş, “Sağlık alanında ciddi bir değişim ve gelişim söz konusu. Hocamız şahsında tüm hastane çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

 ONUR VERDİ

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan Özel İnegöl Medi-Ce (Aritmi) Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan ise, “Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle önemli bir günde sağlık çalışanlarını unutmadı. Onur verdi. Nezaket için tekrar teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

 AKTAŞ’TAN SAĞLIKÇILARA ÇİÇEK

Aktaş’ın ikinci adresi Özel Cihangir Hastanesi oldu. Aktaş, Cihangir Hastanesi personelinin de Tıp Bayramını kutlayarak personellere çiçek takdiminde bulundu.

 SAĞLIKTA GELİŞİM VE DEĞİŞİMİ ÖNEMSİYORUZ

Ziyaretle ilgili bir konuşma yapan Özel Cihangir Hastanesi Müdürü Handan Üge, “Belediye Başkanımızın ziyareti bizi çok sevindirdi. Tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendisi nasıl şehrin gelişimi ve değişimi adına çalışmalar yapıyorsa biz de aynı düşüncede sağlık alanında değişim ve gelişimleri önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 Aktaş, daha sonra Özel Cihangir Hastanesi doktor ve çalışanları ile Tıp Bayramı için hazırlanan pastayı kesti.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07