www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAĞLIKÇILARDAN BURUK KUTLAMA

SAĞLIKÇILARDAN BURUK KUTLAMA

Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hayrettin Göçmen, Ankara´daki saldırı nedeniyle buruk bir bayram kutladıklarını söyledi.

 

İnegöl Gazeteciler Derneği, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçemizin iki önemli sağlık kuruluşu olan İnegöl Devlet Hastanesi ile İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´ni ziyaret etti.

 

NEŞELİ BİR BAYRAM KUTLAMAK İSTERDİK

Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyelerinin ilk ziyareti, İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hayrettin Göçmen´e oldu. Ziyarette konuşan Hayrettin Göçmen, Ankara´da yaşanan bombalı saldırı nedeniyle buruk bir tıp bayramı yaşadıklarını kaydeden Göçmen, ?Biz bugün çok daha neşeli ve heyecanlı bir bayram kutlamak istiyorduk ancak dün akşam Ankara´dan gelen kötü haberle hepimizin enerjisi tükendi. Bu kutlamaların çok sadece bir çerçevede olmasını uygun gördük. Ben öncelikle saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Türkiye´mizin başı sağ olsun? dedi.

 

HATIRLANMAK BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Sağlıkçılar olarak çok yoğun şartlarda özveriyle çalışan bir camia olduklarını da kaydeden Göçmen, ?Bu açıdan bir gün de olsa hatırlanmak bizi mutlu ediyor. İnşallah önümüzde kan ve gözyaşının olmadığı, herkesin sağlıklı ve mutlu yaşadığı günler olur. Ben Gazeteciler Derneğimize de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

ÜZGÜNÜZ...

Gazeteciler Derneği´nin ikinci durağı ise İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu. Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu´nun makamında gerçekleşen ziyarette, Başhekim Hasanoğlu da Ankara´daki bombalı saldırı nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti. Saldırıyı kınadıklarını belirten Hasanoğlu, ?Bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyorum?diye konuştu.

 

ANKARA´DA DEĞİL YÜREĞİMİZDE PATLADI

Her iki ziyarette de sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ise ?Başkentimizde dün akşam yaşanan bombalı saldırı hepimizi derinden yaraladı. O bomba sadece Ankara´da değil, dün akşam hepimizin yüreğinde patladı. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyoruz. Bu acı günlerin yeniden yaşanmamasını temenni ederken sağlık çalışanlarımızın da buruk geçirdikleri tıp bayramını kutluyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25