www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şah Balık Market Törenle Açıldı

Şah Balık Market Törenle Açıldı

Şah Balık Market ve Lokantası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa özel ikram ve indirimlerin yapıldığı işyerinde izdiham yaşandı.

Mehmet Şah tarafından işletilen Şah Balık Market ve Lokantası, Yenice Mahallesi Eski Ankara Caddesi numara 7-C adresinde hizmete girdi.

Açılış törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail Tarık Şimşek, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İshakpaşa Cami İmamı İbrahim Kahraman’ın dualarıyla başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Şah Balık Market ve Lokantası sahibi Mehmet Şah, balık konusunda firma olarak bol çeşitlerinin olduğunu belirterek, “Balıklarımız günlük taze balık satıyoruz. Izgara ve fırınımız mevcut. Çinekop, Hamsi, İstavrit, yerli Palamut, Kalkan, Karides, Dil Balığı gibi birçok çeşidi İnegöl halkıyla buluşturuyoruz. Kaliteyi, uygun fiyata ve en iyi hizmeti İnegöl halkıyla buluşturacağız” dedi.

 

Şah Balık Market ve Lokantasının işyeri sahipleri için hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ise, “Bol, bereketli kazançlar temenni ediyorum. Tabi bu işin özel bir önemi de var. Çünkü İnegöl`de maalesef balık lokantası çok fazla yok. İnşallah 3. balık lokantası da burası olacak. Ama İnegöl gibi büyük bir yerleşim yerinde, merkez nüfusumuz neredeyse 200 bine yaklaştı. Çok daha fazla balık lokantasının olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü balık çok önemli bir besin. İnsanlar için önemli bir besin değer taşıyan bir ürün. Ben bu vesileyle hem bu dükkan kanalıyla da insanların balığı sevmesine ve böyle güzel ve çeşit ürünlerle siz vesile olursunuz diye umuyorum. Tabi balık içinde ayrıca özen gösterilmesi gerektiğini biliyorum. Biz belediye olarak da, sık sık denetleyeceğimizi de unutmayın diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Şah Balık Market ve Lokantası hizmete açıldı. Açılışa katılan vatandaşlara firma tarafından balık ikram edilmesiyle tören son buldu.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29