SAHAMIZDA KAZANIRSAK HEDEFE ULAŞIRIZ

SAHAMIZDA KAZANIRSAK HEDEFE ULAŞIRIZ

İnegölspor, hafta sonu evinde oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Menajer İsmail Güldüren, “İç sahada kazanıp deplasmanda da ekstra galibiyetler aldığımız takdirde hedefe ulaşırız.”dedi.

Haftayı İskenderun galibiyeti ile kapatarak altın değerinde bir 3 puan alan ve lider Balıkesir’le arasındaki puan farkını 1’e indiren İnegölspor, ligin ilk yarısında deplasmanda 5-1 mağlup ettiği Körfez Futbol Kulübünü gözüne kestirdi.

KÖRFEZ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

İskenderun maçının ardından bir günlük izin yapan ve Pazar günü İnegöl’de konuk edeceği Körfez FK maçının hazırlıklarına dün start veren Bordo-Beyazlılar, Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde ilk antrenmanına çıktı. Yenileme çalışması ve ardından dar alanda maç yapan İnegölspor’da galibiyetin sevinci antrenmana da yansıdı.

SAHAMIZDA KAZANIRSAK HEDEFE ULAŞIRIZ

Körfez hazırlıkları sürerken, İnegölspor’un iç saha sendromu da yeniden gündeme geldi. Evinde puan kayıplarına engel olamayan temsilcimiz bu gidişatı Körfez maçıyla çevirmeyi planlıyor. İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren de, Körfez maçına ilişkin yaptığı açıklamasında, artık içeride puan kaybı yaşamamaları gerektiğini söyledi. İç sahada sık sık kayıplar yaşadıklarını belirten Güldüren; “İç sahada yaşadığımız kayıplara Körfez maçıyla son vermemiz ve bu maçı kazanmamız gerek. Ligin boyu kısaldı. İnegölspor hedefe oynayan bir takım. Ama baktığımızda içeride 5 beraberliğimiz var. Bunu değiştirmeliyiz. İç sahada kazanıp deplasmanda da ekstra galibiyetler aldığımız takdirde hedefe ulaşırız” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68