www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAHİN; VEFASIZ OLMAYACAĞIZ

ŞAHİN; VEFASIZ OLMAYACAĞIZ

Şahin seçim çalışmaları çerçevesinde İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin, siyasette vefasız olmayacağını, hizmet edenleri daima hatırlayacak

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin 12 Haziran genel seçimleri kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.  Şoförler Odası ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Şahin, Alinur Aktaş’ın partinin yüz akı olduğunu ve kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

Her Zaman Yanındayız

Esnaf odaları birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, “Yine bizim gibi esnaflıktan gelen bir arkadaşımız milletvekili olarak Ankara’da bizi temsil edecek. Kendisini uzun yıllardan beri tanıyoruz, İnegöl’ün yetiştirdiği önemli insanlardan birdir. Bizim de Şoförler Odası olarak her zaman yanında olacağımızdan hiç şüphesi olmasın” dedi.

Biz Vefasız Olmayacağız

Milletvekili adayı Hüseyin Şahin ise; AK Parti’nin bir hizmet kervanı olduğunu ve bu kervanın büyüyerek yoluna devam edeceğini söyleyerek; “Geçmişte yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz kısmet olursa. Hizmet edenlerin yaptıklarının takipçisi, izleyicisi ve destekçisi olacağız. Yarım kalan işleri muhakkak bitireceğiz, bu zaten bizim taahhüdümüz. Hizmeti geçenleri de kesinlikle unutmayacağız. Siyasette vefa konusu çok tartışılır, ama biz vefasız olmayacağız. İnegöl’ümüze de kazandırılması gereken ve şu anda yatırım planında olan gerek hastanesi, Halk Eğitim Merkezi ve bundan sonra kazandırma planımız içerisinde olan teknik liseleri elimizden geldiğince var gücümüzle tüm teşkilatımızla kazandıracağımıza zaten inanıyorsunuz. Ben Şoför esnafının da K-1 belgesi sıkıntılarını biliyorum. Bu konuyla ilgili inşallah yeni yasama döneminde elimizden gelen gayreti gösterip efor sarf edeceğiz. Çünkü şoför esnafı hakikaten sıkıntılı. Hükümette bu konuda elinden geleni yapıyor. Biz de çorbada tuzumuz bulunsun diyerek yolumuza devam edeceğiz. İnegöl, Bursa her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

İnancımızdan Ve Heyecanımızdan Hiçbir Eksilme Olmadı

Şahin, Şoförler Odası ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte İnegöl belediyesinde Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aktaş, “Belediye şehre 24 saat hizmet veren, tabiri caizse şehrin can damarı konumundaki bir müessesedir. Belediye Başkanı olarak ben de AK Parti’nin bir mensubuyum. Ama belediye bütün şehrimizin belediyesidir. Hepinizin bildiği gibi sayın vekil adayımız geçen hafta ilçe kaymakamında başlayarak protokol ziyaretlerine başladı. Bugünde belediyemizi ziyaret geldi. Yakın bir zamanda düzenlenecek olan seçimler hayırlısıyla, kazasız belasız tamamlanır. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu süre zarfında özellikle AK Parti’nin tüm ilçe ve il teşkilatları gerekirse uyumadan, yorulmadan, gerekirse aç kalarak, sıcak soğuk demeden 45 günlük süreç zarfında tüm performanslarını ortaya koyacaklar. AK Parti kadrolarının 8,5 yılda Türkiye’ye yaptıklarını ve bundan böyle yapacaklarımızı anlatacağız. Ve inşallah 13 Haziran 2011’den itibaren yeni dönemle alakalı Türk milletinin bilgisine, övgüsüne ve oylarına talip olacağız. Bizim inancımızdan ve heyecanımızdan hiçbir eksilme olmadığı gibi yeni dönemle alakalı yeni ümitlerle çok daha fazla heyecanlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Aktaş Yüz Akımız, Gururumuz

Hüseyin Şahin, Belediyede yaptığı açıklamasında Başkan Aktaş’a övgüler yağdırarak şöyle konuştu: “Seçim kampanyası döneminde şu anda yüz akımız, hakikaten gururumuz İnegöl Belediyesi ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. İnşallah biz halkımıza geneldeki icraatlarımızı anlatırken, yereldeki icraatlarda yüz akımız olacak. Çünkü İnegöl Belediyesi 20 yıl önce başlayan değişimle insan merkezli olmuştur. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Maharetli, becerikli, candan ve samimi. Kendisi benim arkadaşım olması nedeniyle de böyle görüyorum. Kendisiyle her mecrada, her alanda yaptıklarıyla ve gelecek iki dönemde yapacaklarıyla övünüyoruz ve övünmeye devam edeceğiz. AK Parti bir hizmet ruhudur. AK Parti insanlara hizmet aşkıyla insanların oluşturduğu kurumsal bir organizmadır. Bizde bunun temsilcileriyiz. Sayın Başkan belediyecilik noktasında bende kısmet olursa yeni dönemde milletvekili olarak hizmet vereceğim. Böylelikle omuz omuza öncelikle Türkiye’nin ardından Bursa ve İnegöl’ün tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız.”dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19