www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sahtekârlığın bu kadarı

Sahtekârlığın bu kadarı

İnegöl´de hiçbir basın kurumunda çalışmayan 2 şahıs, üzerinde polis kimliğine benzeyen bir kart ve basın kimliğine benzeyen başka bir kart ile yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay Atatürk Bulvarı Adliye karşısında meydana geldi. Park halindeki motosikletin üzerinde yapıştırılmış polis ve basın logolarını gören vatandaş durumu Emniyet ekiplerine ihbar etti.İ hbar üzerine olay yerine giden Emniyet ekipleri yaptıkları incelemede motosikletin üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğü´ne ait polis logosu ve basın yazısı olduğunu tespit etti.

 

Motor sahibi ve arkadaşı üzerinde yapılan üst aramasında basın kimliğine benzetilmiş sarı kart ve polis kimliğine benzetilmiş mavi kartlar ele geçirildi.Şahısların Polis Gazetesi muhabirleri olduğu ve gazeteye muhabir olmak için 450 TL bağış yaptıklarını belirttiler.Yapılan sorgulamalarda şahıslardan birinin daha önce kendisini hâkim, savcı olarak tanıttığı bu şekilde dolandırıcılık girişiminde bulunduğu öğrenildi.Şahısların olay yerinde yaptıkları konuşmalarda bu kartlar sayesinde otobüslere bedava bindikleri, AVM´lerde aramalara takılmadan geçtiklerini belirtti.

 

Motosiklet üzerinde bulunan basın ibareleri ve polis logosu sökülürken, şahıslar ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler.Öte yandan şahısların İnegöl´de hiçbir basın kurumunda çalışmadığı tespit edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87