ŞAKA DEĞİL GERÇEK

ŞAKA DEĞİL GERÇEK

At arabası kullanımının yasak olduğu İnegöl’de bir vatandaş, atını Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kaldırıma çıkarıp Devlet Hastanesi’nin korkuluk demirlerine bağladı. İnegöl’ün en işlek caddesinde kaldırım üzerinde duran atı gören vatan

At arabası kullanımının yasak olduğu İnegöl’de dün bir vatandaş, hastanedeki işini halletmeye atıyla gelince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde İnegöl Devlet Hastanesi’nin acil servis giriş kapının yanındaki otobüs durağına atıyla gelen vatandaş, atı kaldırıma çıkarıp kaçmaması için de hastanenin korkuluk demirlerine bağladı. Atı burada bırakıp işini halletmek üzere ayrılan vatandaşın bu hareketi ilginç görüntülere sahne oldu.

 

Kaldırımın üzerinde duran at yayaların geçişine de engel olurken, bazı vatandaşlar attan ürkerek yoldan yürümeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında kendilerini gülmekten alamadılar. Bir süre hastane önünde bağlı duran at, sahibinin gelmesiyle birlikte ayrıldı. Atın hastane kapısına bağlanmış halde durması ise objektiflere böyle yansıdı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07