www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SAKAL-I ŞERİF ZİYARETE AÇILDI

SAKAL-I ŞERİF ZİYARETE AÇILDI

İshakpaşa Camii´nde Cuma namazına müteakip ziyarete açılan Sakal-ı Şerif´e vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

 Her sene Kadir Gecesi nedeni ile geleneksel olarak ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, dün kılınan Cuma namazının ardından da vatandaşlarla buluştu.

 İLGİDEN DOLAYI MUTLUYUZ

Sakal-ı Şerif´e gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, ?Artık her yıl geleneksel hale geldi. Özellikle Resulullah (S.A.V)´in doğum yıldönümü olan Hicri Rebiüevvel ayının 12. gününde, diğer kandillerde, Kadir Gecesi´nde böyle bir ziyareti gerçekleştirmekten dolayı son derece mutluyuz. Bizim milletimizin Peygamber sevgisini zaten anlatmaya gerek yok. Cenab-ı Allah bu milletin içerisindeki o Peygamber sevgisini daim eylesin, bizleri de Efendimiz (S.A.V.)´in sünneti seniyesi üzerine hayatımızı yaşamayı nasip eylesin. Onun ahlakıyla ahlaklanmayı ve bütün ümmeti Muhammed´in bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğine vesile olmasını Allah´tan niyaz ediyoruz? dedi.

 Kadir Gecesi´nin farklılıklarından da bahseden Memiş, Kadir gecesinde sevapların katlandığını belirtti. Özellikle böyle günlerde vatandaşların tövbe etmesi konusunda da uyarılarda bulunan Memiş, ilçe vatandaşlarının Ramazan Bayramı´nı da şimdiden kutladı.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01