www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAKASI YOK

ŞAKASI YOK

2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor, ligin 33. haftasında yarın saat 15.30'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor A.Ş. ile karşılaşıyor.

2. Lig Kırmızı Grup'ta son 2 haftaya girilirken şampiyonluk, Play-Off ve kümede kalma mücadelesi hat safhaya çıkmış durumda. Sezon başından bu yana uzun süre liderlik mücadelesi veren fakat son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrasında liderlik ümitlerini yitirerek Play-Off'a tutunmak isteyen temsilcimiz İnegölspor, iddiası doğrultusunda puan kaybına tahammülü kalmadığı 33. haftada Pazar günü saat 15.30'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor A.Ş. deplasmanına çıkıyor.

 

RAKİP EVİNDE GEÇİT VERMİYOR

Ligde hiçbir iddiası kalmamasına rağmen iç sahada oynadığı futbolla göz dolduran Diyarbakır, evinde son 4 maçtır kazanırken 11 maçtır da kaybetmiyor.

 

REKABET ANALİZİ

İki takım arasındaki rekabet geçmişi şimdiye kadar 3 müsabakaya sahne oldu. İlk kez 2011 yılında 3. Lig'de İnegöl'de karşılaşan iki ekip arasında oynanan müsabaka Bordo Beyazlı temsilcimizin 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı. 2012 yılında 3. Lig'de ligin 2. yarısında oynanan rövanş müsabakasında ise taraflar sahadan golsüz berabere ayrıldılar. Bu yıl sezonun ilk devresinde İnegöl'de yeniden karşı karşıya gelen ekipler Okan Deniz ve Şehmus Özer'in karşılıklı golleri ile sahadan 1-1 berabere ayrıldılar.

 

PLAY-OFF ATEŞ HATTI

Play-Off rakiplerimizden 50 puanla 6. sırada bulunan Nazilli Belediyespor, ligde iddiası kalmayan MKE Ankaragücü deplasmanına çıkıyor. 52 puanla averaj farkı sonucunda İnegölspor'un bir alt basamağında bulunan Sarıyer ise alt sıralarla arasında puan farkı bir hayli az olan Bugsaşspor'a konuk oluyor. Lider Göztepe iddiası kalmayan Kırklarelispor'u ağırlarken rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Ligde 2. sırada bulunan Bandırmaspor ise 3. sıradaki Hatayspor'u konuk ediyor. Müsabakalardan MKE Ankaragücü-Nazilli Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacakken diğer müsabakaların tümü Pazar günü saat 15.30'da başlayacak.

 

DÜDÜK BALCI'DA

Zorlu 90 dakikayı İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Balcı yönetecek. Balcı'nın yardımcılıklarını Mustafa Han, Emir Eray Eyisoy ve Mehmet Özkan yapacak.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29