SAKIN OY İSTEMEYE GELME

SAKIN OY İSTEMEYE GELME

Kozluca yolu üzerindeki yerleşim alanlarında ikamet eden ve yıllardır hizmet alamadıklarını söyleyen Orhan Mercan isimli vatandaş, “Alinur Aktaş’a söylüyorum, kesinlikle Yeni Mahalleye oy istemek için gelme.” dedi.

Kozluca yolu üzerinde bulunan yerleşim alanında yıllardı hizmet alamadıklarını belirten Orhan Mercan isimli vatandaş, siyasilere “sakın oy istemeye gelmeyin” diyerek tepki gösterdi.

ASIL HAŞHAŞİ KENDİLERİ

Orhan Mercan isimli vatandaş, Kozluca yolu üzerinde yaptığı açıklamada hizmete ihtiyaçları olduğunu söyledi. Yerel yönetimin şehir merkezi ve siteler bölgesine ağırlık verdiğinden dert yanan vatandaş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ağır bir dille eleştirerek; “Yaşadığımız bölgenin bir kısmı Alanyurt Yeni Mahalle, bir kısmı da Orhaniye Mahallesi’ne bağlı. Eskiden Alanyurt belediyesine bağlıydı, daha sonra belediye kapanıp İnegöl’e dahil olunca, yerel yönetim hizmet ağırlığını site bölgesine verdi. Şehir merkezinde asfaltlar sökülüp yerine yenileri yapıldı. Kaldırımlar, bordür taşları sökülüp yenileri yapıldı. Ama Yeni Mahalle’nin kırsal kesimine hizmet gelmedi. Sadece oy zamanları insanlar hatırlanıyor. Burada bazılarına diyorlar ki Haşhaşi. Asıl kendileri Haşhaşidir ve soyguncudur. Birilerine peşkeş çekerler” dedi.

YOLU PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR

Seçim zamanı Kapı kapı makarna, kömür dağıttıklarını ve oy istediklerini belirten Mercan, Kozluca yolunun bir şeridinin asfaltlanmış olmasına rağmen diğer şeridin toprak halde bırakılmasına da tepki gösterdi. Mercan, “Kömür, makarna dağıtıp oy istiyorlar. Sonra zarf gönderip yapacaklarını anlatıyor, bana oy verin diyorlar. Yolun hali de ortada. Yolun yarısı yapıldı, yarısı Allah’a emanet bırakıldı. 7 aydır bu şekilde bekletiliyor. Eski asfaltı kazdılar. Altına mıcır atıp asfaltını döktüler bıraktılar. Bu taraf da kazıldı, ama yapılmadı. Yolu bir kısmı buradaki işyerlerine peşkeş çekilmiş. Hurda araçların çoğu yapılmayan yolun üzerinde duruyor” diye konuştu.

SAKIN OY İSTEMEYE GELMEYİN

Yetkililere seslenerek “Adam gibi hizmet yapsınlar” diyen Orhan Mercan, şöyle devam etti: “Biz hizmet istiyoruz. Eğer hizmet için oy almaya gelecekse gelsinler. Yok, ben oyu alıp sonra sizi enayi yerine koyarım diyorsalar kapıdan içeri sokmam onları. Alinur Aktaş’a söylüyorum, kesinlikle Yeni Mahalleye oy istemek için gelmesin. Sen bana ne hizmet yaptın ki.”

Orhan Mercan, mahallelerinde Kozluca oylu, Kardeş Sokak, Şehit Er İsmail Atalay Sokak, Şehit Er Ahmet Özdil Sokak, Lavanta, Seçil, Pınar, Fidan ve Öz İpek sokaklar ile 33, 34, 35, 36’ncı sokaklar, Akpınar, Bayrak, Hamzabey ve Millet caddelerinin asfalt, tretuar ve hizmet beklediğini söyledi.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26