SALDIRGANLAR HESAP VERECEKLER

SALDIRGANLAR HESAP VERECEKLER

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, birkaç kendini bilmez tarafından kulüp tesislerine saldırıda bulunulduğunu belirterek; ?Saldırıyı yapanların kanunlar önünde gerekli hesapları vereceğinden şüphemiz yoktur? dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, önceki gece kulüp tesislerine yapılan çirkin saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

?İNEGÖLSPOR İLE ALAKASI OLMAYAN KENDİNİ BİLMEZLER?

Konu ile ilgili konuşan Erezsarı, ?Dün gece kulüp tesislerimize kendini İnegölspor taraftarı zanneden, ´İnegölsporluyum´ diyen fakat İnegölsporla uzaktan yakından hiç bir alakası ve bağı olmayan, kendini bilmez 3-5 kişi saldırmıştır. Tesis camlarını kırmışlar ve çeşitli tehditlerde bulunmuşlardır. Ben ve arkadaşlarım yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren İnegölspor için çaba ve gayret içerisindeyiz. Tüm halkımızı kucaklayan ve bir araya getirmeyle ilgili çalışmalar yapmaktayız. Zamanımızdan, maneviyatımızdan ve maddi yatırımlarımızdan fedakârlıklar yapmaktayız. Tüm çalışmalarımız İnegöl´e, yaşadığımız şehre olan büyük sevgimizden kaynaklanmaktadır. Futbol her türlü sonucun olduğu bir oyundur. Yenmek, yenilmek bu sporun doğasında vardır.  Bu tür hakaretler kenetlenmiş olan bizlerin azmini kıramaz. Tüm ekibimiz, çaycımızdan, hocamıza, futbolcumuza, yönetimimize kadar bir arada ve birbirini kucaklamış durumdadır. Bu tabloyu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. İnegölspor büyük bir camiadır ve sahipsiz değildir. Biz bu büyük camiada şuan görevi üstlenmiş, İnegöl sevdalısı arkadaşlarınız olarak görevimizin ve camiamızın başındayız. Kimsenin İnegölspor üzerinden prim yapmasına müsaade etmeyiz.İnegölspor ile ilgili art niyetli ve kötü düşünceler içerisinde bu saldırıyı yapanların kanunlar önünde gerekli hesapları vereceğinden şüphemiz yoktur. Adaletimize güvenimiz tamdır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07