www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Saldırıları Püskürtecek Güçteyiz

Saldırıları Püskürtecek Güçteyiz

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, Türkiye´nin içine düşürüldüğü bu zor günleri aşacak ve saldırıları göğüsleyip püskürtebilecek güçte olduğunu ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, Rus Büyükelçi Andrey Karlov´a yönelik gerçekleştirilen suikast ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HAİN TUZAKLAR TÜRKİYE´Yİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEZ

Sipahi, ?Terörizm ve destekçisi karanlık odaklar, Türkiye´nin iradesini sarsmak maksadıyla her menfur yola müracaat etmektedir.Terör saldırıları yoğun bir şekilde devam ederken bu kez de devreye suikast girmiştir. Bu terörist eylemin bir polis memuru tarafından yapılması meselenin üzerinde durulması gereken kuşkulu yanıdır.

Bu saldırının, Türkiye-Rusya ilişkilerini zedeleme ve gölgeleme ihtimalini doğurmakla kalmayıp Ortadoğu ekseninde sonuçları da olabilecektir. Ancak iki ülkeden gelen sağduyu mesajları, provokasyona gelinmediğinin göstergesidir. Bu saldırı, Türkiye´nin elini zayıflatma, prestijini ve güvenirliğini bulandırma emellerine açıkça hizmet etmektedir. Sistematik cinayetler, infial dalgasına yol açacak terörizm eylemleri ülkemizi köşeye sıkıştırma amaçlıdır. Tüm bu düşmanca gelişmelere rağmen, Türkiye içine düşürüldüğü zor günleri aşacak, saldırıları göğüsleyip püskürtebilecek güçtedir.

Hayasız komplolar, hain tuzaklar, hasmane tutumlar Türkiye Cumhuriyeti´ni yolundan döndüremeyecek, terör örgütleri ve arkalarındaki çevreler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Rus Büyükelçi´yi sırtından vuran katilin eğer varsa bağlantıları, kim, ya da kimler tarafından devşirilip kullanıldığı her yönüyle açıklık kazanmalıdır? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19