SALONİ MOBİLYA VİYANA'DA

SALONİ MOBİLYA VİYANA

İnegöl mobilya sanayinin öncü markalarından olan Saloni Mobilya, Avrupa arenasındaki ilk kurumsal mağazasını Viyana'ya açtı.

İnegöl mobilyasının önde gelen markalarından Saloni Mobilya, dünya genelindeki kurumsal mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Mart ayı içinde İstanbul'da 3. mağazasını, Çanakkale'de ilk mağazasını, Nisan ayı içinde de İnegöl Mobiliyum Mobilya AVM içindeki mağazasını açarken, Avrupa'daki ilk kurumsal mağazası olan Viyana Mağazası da görkemli bir tören ile geçtiğimiz hafta faaliyete başladı. Bin 200 metrekare ile Viyana'nın en büyük mobilya mağazalarından birini açan Saloni Mobilya, 500 bin avroluk bu yatırım ile Avrupa pazarına güçlü bir giriş yapmış oldu.

 DÜNYAYA YAYILIYOR

45 ülkeye ihracatı olan ve dünya genelindeki pek çok ülkede açtığı kurumsal mağazalarıyla adını hızla dünyaya duyuran Saloni Mobilya, dünya çapında yeni mağazalar açmak için görüşmelerine devam ediyor. Avrupa'da merkez olarak kullanmayı düşündüğü ilk mağaza olan Viyana mağazasından sonra, hazırlıklarına devam edilen diğer mağazaların açılması ile birlikte ilerlemesine ve mağazalaşmasına hız veriyor. Saloni Mobilya; Almanya, İsviçre, Mısır, İran, Azerbaycan, Rusya, KKTC, Libya ve Filistin'deki mağazaları ile dünya çapındaki büyümesine devam ederek, tarzıyla, kalitesiyle, ‘Akıllı mobilyalar' konseptiyle konusunda dünya markaları ile yarışır konuma erişiyor.

 ÜLKEMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR BAŞARI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan SALONİ Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek ise, 15 yıldır sürekli olarak üretim altyapısı ve markalaşmaya yönelik yatırımlar yapıyoruz. Bunun karşılığında da Saloni Mobilya ismini tüm dünyaya değerli bir şekilde pazarlıyoruz. Viyana'da Saloni Mobilya isminin markalaşacak olması, ülkemiz adına, mobilya sanayimiz adına çok önemli bir başarı. Türk üreticisinin dünya devleri ile yan yana, aynı kulvarda yarışması için önemli bir görev üstlenerek, yatırımlarımızı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24