SALTANAT SÜRÜYOR

SALTANAT SÜRÜYOR

Yenice Mahallesi’nde 70 yıldır muhtarlık görevini yürüten Peynirci ailesi, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde de rakipsiz kaldı. Tek liste ile sandığa gidilen seçimde oyların tümüne layık görülen 28 yıllık Yenice Mahalle Muhtarı Halil Peynirci b

Yenice Mahallesi’nde Peynirci saltanatı sürüyor. 15 sene dedesinin, 28 sene babasının, 28 senedir de kendisinin muhtarlığını yürüttüğü Yenice Mahallesi’nde tek liste ile seçime giren Halil Peynirci, oyların tümüne layık görülerek 6. dönemine başladı. Rakipsiz olduğu için seçim havasına bile girmediğini belirten Halil Peynirci, hedeflerinin dalya olduğunu belirtti.

MAHALLEDEKİ TÜM OYLARI TULUM OLARAK ÇIKARDIK

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin Türkiye ve İnegöl için hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Yenice Mahalle Muhtarı Halil Peynirci, “Muhtarlık seçimleri yaşadık. Aslında ben hiç seçim havasına girmedim. Tek aday olduğumuz için Yenice Mahallesi 70 senelik Peynirci soyadı ile muhtarlığı devam ettirdiği için yine teveccühlerini bizle kullanarak sağ olsunlar karşımıza aday bile çıkmadan mahalledeki tüm oyları tulum olarak çıkardık. Bu muhtarlıkta biz dalya demek istiyoruz. Peynirci mesleğimiz gibi asırlığa çevirmek istiyoruz. 76. sene diyelim, 2019 seçimlerinde tekrar inşallah muhtarlık olayımızı devam ettireceğiz. Yenice Mahallesi halkı bizden çok memnun. 4 bin 600 oy potansiyelimiz vardı. Vatandaşlar gerçekten tamamını bize tercih ettiler. Burada diyoruz ki inşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Benim seçim sloganımda da ‘Bizi bilen bilir’ diyordum ve gerçekten tüm Yenice Mahallesi ve tüm İnegöl bizleri çok iyi tanıyor ve biliyor. Yenice Mahallemizin muhtarlık işlemlerimizden, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği kumbarasına yardım alarak engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alımındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2014 seçimlerinin vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24