ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

ŞAMPİYON KIZLARA MALZEME DESTEĞİ

18-19 Şubat tarihlerinde Çorum ilinde yapılacak olan Okullar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´na katılacak olan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcularına Elfida Kitap Kırtasiye tarafından malzeme desteğinde bulunuldu.

 

Elfida Kitap Kırtasiye firması, Okullar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´nda İnegöl´ü temsil edecek olan İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcularına malzeme desteği verdi.

 

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan firma sahibi Ali Kurumahmutoğlu, ?İnegöl´ümüzün adını kros, dart, halter, masa tenisi gibi branşlarda Türkiye Şampiyonalarında sık sık duyuran İnegöl Kız Meslek Lisesi´ni takip ediyorum ve bu başarılarıyla gurur duyuyordum.Kendilerine böyle üst düzey başarılarda daima yardımda bulunmak istiyorum. Bizler gençlerimize sporu sevdirerek, zamanlarını doğru yönde harcamalarını sağlamalıyız. Amacımız, çocuklarımızın hem zihnen hem ruhen hem de bedenen daha sağlıklı birer birey olmalarını sağlamak. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.Kızlarımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum? dedi.

 

SPOR YAPAN GENÇLER DAHA CESURDUR

Okul MüdiresiSalise Ayhan ise, ?Gençlerimizin spor yapması için elimizden gelen çabayı sergiliyoruz. Spor yapan gençlerin daha sağlıklı, barışçıl, çalışkan ve medeni cesareti yüksek olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sporcularımıza malzeme yardımı yapan Elfida Kitap Kırtasiyeye teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14