www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAMPİYON KOÇ OLDU

ŞAMPİYON KOÇ OLDU

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Bursa genelinde 3 aşamada düzenlenen turnuvanınşampiyonu Vehbi Koç İlkokulu oldu.

 

 Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetleri içeren protokol kapsamında Bursa´nın 17 ilçesinde?Haydi 4.Sınıflar Sahaya´ sloganı ile Büyükşehir Okul Sporları 4.Sınıflar Futbol Okul Birinciliği, Büyükşehir Okul Sporları 4.Sınıflar Futbol İlçe Birinciliği ve Büyükşehir Okul Sporlar 4.Sınıflar Futbol Ligi Şampiyonlar Günü Şenliği şeklinde üç aşamalı turnuva ve şenlik düzenlendi.

ŞAMPİYON KOÇ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Beden Eğitimi öğretmeni İbrahim Payastarafından koordine edilen Futbol Şenliği kapsamında, İnegöl´de 1. aşama olan 4. sınıflar okul birinciliği 18 okul ve 104 şubenin katılımı ile hayata geçirildi. İkinci aşama olan 4. sınıflar futbol ilçe birinciliği turnuvası 11-15 Nisan tarihlerinde oynanarak sonuçlandı. Müsabakaların ardından; Vehbi Koç İlkokulu 1., TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2. ve Akhisar İlkokulu 3. oldu. 1. olan Vehbi Koç İlkokulu Mayıs ayında yapılacak olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Futbol Şenliğine katılmaya hak kazandı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Hayrettin Ender Sert Spor Tesisleri´nde düzenlenen turnuvada öğrencileri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican, turnuva sonunda da Şube MüdürleriMustafa Karaarslan ve Orhan Çelik ile birlikte öğrencileri yalnız bırakmayarak dereceye giren okulların öğrencilerine madalyalarını takdim ederek kutladılar.Bilican, etkinlikte gayret gösteren öğretmen ve idarecilerini de tebrik ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36