www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyon Konurlar Oldu

Şampiyon Konurlar Oldu

4. Geleneksel Akbaşlar Köyler Arası Futbol Turnuvası finalinde Küçük Yenice´yi yenen Konurlar Mahallesi şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

8 Nisan´da başlayan turnuva 13 Mayıs´ta oynanan final müsabakalarıyla sona erdi. 16 köyün yarıştığı turnuvada; Konurlar Mahallesi 1.,Küçük Yenice Mahallesi 2., Dipsizgöl Mahallesi 3., İhsaniye Mahallesi ise 4. oldu.

En centilmen takım kupasını Muzal Mahallesi kazanırken turnuvanın gol kralı Küçük Yenice Mahallesi´nden Gürkan Çoban, en iyi kaleci ise Konurlar Mahallesi´nden Mustafa Uyan oldu.

ŞENLİK HAVASI

Akbaşlar Köyü Turnuva KomitesiBaşkanı Halil İbrahim Yıldız, ?Akbaşlar köyü olarak turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyoruz. Yine dostluklar kazandığımız bir turnuvayı daha geride bıraktık. Şenlik havasında herkesin hem eğlenip, hem yarıştığı turnuvamıza teşrif eden ve destek olan Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban´a, Belediye Başkan Yardımcımız Turgay Yel´e, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´a, İYİ parti teşkilatına, Ertuğrul Gazi ve Manavlar Derneğine ve Akbaşlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Arslan´a çok teşekkür ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01