ŞAMPİYON OYLAT´TA ÇALIŞTI

ŞAMPİYON OYLAT´TA ÇALIŞTI

Türkiye şampiyonu tırmanışçı Ayşe Narmanlı, 18-19 Eylül´de Paris´te yarışacağı Dünya şampiyonası öncesi Oylat kayalıklarında antrenman yaparak çalışmalarını sürdürdü.

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı ve DOSTUM (Doğa Sporları Turizm Merkezi) sporcuları, geçtiğimiz haftasonu çifte etkinliğe imza attılar. Sporculardan bir kısmı Boğazova Orman Deposu-Tepel Yaylası-Tuzla (İnayet) Mahallesi parkurunda 15 kilometrelik bir yürüyüş etkinliğine imza atarlarken bir kısmı da Oylat Kayalıklarında kurulan parkurlarda tırmanış faaliyeti düzenlediler.

İNEGÖL´ÜN DOĞA GÜZELLİĞİNE HAYRAN KALDILAR

Pazar günü saat 08.00´da İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanan doğa yürüyüşçüleri, burada kendilerini bekleyen araçlarla Boğazova Orman Deposu´na hareket ettiler. 09.00´da Boğazova orman deposu mevkiinde araç inişi yaparak yola koyulan doğaseverler buradan Tepel Yaylası´na ulaştılar. Tepel Yaylası´nda verilen molada ihtiyaçlarını gidererek keyifli zaman geçiren doğaseverler, molanın ardından Tuzla (İnayet) Mahallesi´ne doğru harekete geçtiler. 15 kilometrelik parkuru yaklaşık 7 saatte tamamlayarak Tuzla Mahallesine ulaşan doğaseverler burada kendilerini bekleyen araçlarla İnegöl´e dönüş yaparak faaliyeti sonlandırdılar.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OYLAT´TA ÇALIŞTI

Diğer İnegöl ekibi ise sabah saat 09.00´dan itibaren Oylatkayalıklarında açılan rotalarda tırmanış faaliyeti düzenlediler. Faaliyete,bölgede çalışmakta olan Türkiye Dağcılık Federasyonu eğitmenleri Bülent Aktaş ve Doğan Palut´ın yanı sıra İnegöllü dağcılar ile Bursa ve İstanbul´dan gelen önemli isimler katılım gösterdiler. Faaliyete katılanlar arasında bulunan Türkiye şampiyonu tırmanışçı Ayşe Narmanlı, 18-19 Eylül´de Paris´te yarışacağı Dünya şampiyonası öncesi Oylat kayalıklarında antrenman yaparak çalışmalarını sürdürdü.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07