ŞAMPİYON GAZELLİ OLDU

ŞAMPİYON GAZELLİ OLDU

20 takımın katıldığı Hasanpaşa Futbol Turnuvası'nın şampiyonu, seri penaltı atışlarında Tüfekçikonak'ı 4-3 yenen Gazelli oldu.

20 takımın katılımı ile başlayıp 8 haftadır oynanan maçların sonucunda, finale kalan Gazelli ve Tüfekçikonak futbol takımlarının final maçı Pazar günü 17.30’da oynandı. Kıran kırana geçen maçta Tüfekçikonak 1-0 öne geçerken her iki takım da ilk yarıda birer penaltıdan yararlanamadı. İlk yarı 1-0 Tüfekçikonak üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının hemen başında eşitliği sağlayan Gazelli maça hareket getirdi. Maçın kalan dakikaların da başka gol olmayınca maç 1-1 berabere sona erdi. Kalecilerin penaltı atışlarında devleştiği maçta Gazelli seri penaltılarda maçı 4-3 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon olan Gazellili oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

 

Gazelli köyüne şampiyonluk kupasını Belediye Başkan Yardımcımız Alper Taban tarafından verildi. Taban ayrıca turnuvaya katılan bütün takımları tebrik etti.

 

BAYBURT’TAN HAKEMLERE TEŞEKKÜR

Turnuva Komitesi Başkanı Hasan Bayburt, amaçlarının spor aracılığıyla mahallerimizde dayanışmayı ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek turnuva boyunca güzel bir yönetim göstererek kaynaşmaya katkı sağlayan Hakemler adına Ayhan Güneş’e teşekkür etti.

 

ANA GAYEMİZ DOSTLUK, BARIŞ VE KAYNAŞMAKTIR

Turnuvanın 4 yıldır sürdüğünü dile getiren Bayburt; “Gerçekten adına yakışır bir müsabaka seyrettik. Kaleciler devleştiği maçta golü bir fazla atan kazandı.  Finale gelinceye kadar 20 takım ter döktü, mücadele etti. Ben katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Bugün burada final sonucunda bir takımı birinci oldu ama bana göre bu turnuvanın galibi turnuvaya katılan  bütün takımlardır. Çünkü bizim ana gayemiz mahallelerimizi bir araya getirmek, insanlarımızı kaynaştırmak,  barış içerisinde yarıştırmak, dolayısıyla bu saydığımız özelliklere bütün takımlarımızın katkısı vardır, bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuvada, Tüfekçikonak Mahallesi ikincilik kupasını alırken, Alibeyköy Mahallesi takımı üçüncülük, Dipsizgöl takımı ise centilmenlik kupasını kazandı. Bireysel olarak gösterilen başarıda Turnuvanın en iyi kalecisi Gazelli Mahallesi kalecisi Burak Yavuz seçildi. Gol krallığı kupası Ortaköy mahallesinde oynayan Kerim Kurumuş’a verildi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68