ŞAMPİYON MEZUNLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

ŞAMPİYON MEZUNLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

İmam Hatip Lisesi Mezunları Dönemler Arası Futbol Turnuvasında şampiyon olan 1996 Mezunları kahvaltısında bir araya geldiler.

İmam Hatip Lisesi Mezunları Dönemler Arası Futbol Turnuvası şampiyonları 96 mezunları, Uludağ Gençlik ve Spor Kulübü’nde bir kutlama kahvaltısı gerçekleştirdiler.

 

BEKLEDİĞİMİZİN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Taştan, “Yönetime geldiğimiz zaman farklı bir şeyler yapalım istemiştik. Zaten öteden beri mezunlarımızı bir araya getirmek için toplantılar yapıyorduk. Tanışma ve kaynaşma gecelerimiz oldu. Bunun yanında ‘çağın en çok ilgi toplayan faaliyeti turnuvalar’ diye düşündük ve dostların bir araya gelmesi amacıyla 1987 mezunlarından başlayarak 1999 dönemi mezunları arasında futbol turnuvası düzenledik. Gerçekten de beklediğimizin üzerinde bir katılım oldu. Her dönemden takım çıktı, bir iki dönem dışında. Üç hafta gibi kısa ve yorucu bir turnuva oldu. Zira spora uzun zaman ara vermiş ağabeylerimiz hamlıklarını attılar. Performanslarını iyiydi, özellikle 87 mezunları en yaşlı demeyelim olgun ağabeylerimiz çok iyiydi” dedi.

 

ŞAMPİYONLUK SANKİ HAKLARIYDI

Final akşamı en genç dönem olan 99 mezunları ile 96 mezunları arasında çekişmeli ve heyecan dolu bir maç olduğunu hatırlatan Taştan, “1-1 beraber kalan takımlar penaltı çekmeye başladılar. O bile heyecanlı idi. Denge bozulmadı. Tabii sonunda 96 mezunları penaltıları iyi değerlendirdi. Şampiyon oldular. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ersin, Numan, İsmail, Ayhan, Eyüp, Halil, Yasin, Adnan Osman Şener, Murat, Mehmet’ten oluşan takımın ruhu çok güzeldi. Formalar diktirmişler, iyi organize olmuşlardı. Şampiyonluk sanki haklarıydı. Ama top yuvarlaktır, ne olacağı belli olmaz. Turnuvada ikinci olan 1999 mezunlarını –ki benim de öğrencilerim-, üçüncü olan 1992 dönemi mezunlarını gönül dolusu tebrik ediyorum. Katılan diğer dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Final maçına gelerek bizi onurlandıran Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Turgay Yel’e, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Şevki Yücel’e, Meclis Üyemize, özellikle yetiştirdiği öğrencileri kıvançla izleyen Abbas Ay’a ve maçlarımızı en güzel biçimde yöneten Ayhan Hoca’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32