Şampiyondan Yücel´e Ziyaret

Şampiyondan Yücel´e Ziyaret

Şehit Fethi Sekin adına düzenlenen turnuvada altın kemeri alarak İnegöl´e dönen Zeki Kara, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel´i ziyaret ederek başarı ve heyecanını paylaştı.

Ziyaretten ve sergilenen başarıdan son derece memnun olduğunu belirten Yücel, ?Zeki Kara kardeşimiz çok gayretli ve başarılı bir sporcu ve antrenör... Yıllardır bu işin içerisinde mücadele ediyor. Dövüş sporlarının ayrı bir zorluğu var ve dayanıklılık azimle disiplinle çalışma gerektiren spor dalı. Zeki kardeşimiz ilk profesyonel maçında altın kemere ulaşarak hepimizi gururlandırdı. Ben bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyorum? dedi

 

BAŞARIYI İNEGÖL´E İTHAF EDİYORUM

Zeki Kara ise, ?Zor bir mücadeleden başarıyla çıkmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Şampiyonluğumu ve başarımı tüm İnegöl halkımıza ithaf ediyorum. Bu yarışmadan sonra profesyonel dövüşçü olarak daha büyük organizasyonlarda İnegöl´ümüzü, Bursa´mızı ve Uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmek, şanlı bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum. Bunu başarabilecek güç ve tecrübede olduğuma inanıyorum. Bana maddi manevi destek olan herkese, özellikle İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve İnegöl Belediyesine teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07