www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyonlar ödüllendirildi

Şampiyonlar ödüllendirildi

6 okuldan 5 branşta, toplam 270 sporcu öğrencinin katıldığı H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi 1.Spor Oyunları Şenliği´nde, dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Nisan ayında başlayan spor şenliğinde bu yıl bocce, dart, masatenisi, voleybol, futsal branşlarında kız ve erkek takımları kıyasiye mücadele ettiler.

 

Zevkli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce karşılanan kupa ve madalyaları H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim külliyesi konferans salonunda yapılan törenle verildi.

 

Kupa ve Madalya Törenine İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Çelik ve Ali Doğru ile birlikte Külliyedeki okulların müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu öğrenciler katıldılar.

 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Törende bir konuşma yapan İnegöl GHS müdürü Yusuf Şevki Yücel; ?Külliyemizde bu yıl 1´incisi düzenlenen spor şenliğinin geleneksel hale gelmesi temennisi ile bu organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen, idareci ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yarışan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Dereceye girenleri kutluyorum. İnegöl GHSİM olarak genç ve çocuklarımızın her yerde ve her zaman spor yapmaları için tüm imkânlarımızı onların hizmetine sunuyoruz.?

 

HERKES SPOR YAPMALI

?Devletimiz herkesin spor yapmasını ve spor kültürüyle yaşamasını istiyor. Çünkü sağlıklı insanlar daha fazla hareket edenlerdir. Sevgili gençler yakında karnelerinizi alacaksınız ve önünüzde bir kaç aylık tatiliniz var. Biz her zaman hizmetinize amade olmakla birlikte özellikle yaz tatilinde sizleri ücretsiz ?Yaz Okulları´ programımıza katılmaya davet ediyoruz.Salonumuzda karate, güreş, halter, masatenisi, kort tenisi, voleybol ve okçuluk branşlarında çok başarılı antrenörlerimiz yaz boyunca 3 dönem olmak üzere yaş kategorilerine göre her gün sizlere hizmet verecektir? dedi.

 

Konuşmanın ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edilerek, önümüzdeki yıl daha fazla branşta daha yoğun katılımlı bir ?H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi 2. Spor Şenliği´nde buluşma temennisiyle program tamamlandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01