www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

İSKO´nun bayan ve erkekler kategorisinde toplam 30 takımın mücadele ettiği bölümler arası 6. Geleneksel voleybol turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren takım ve sporcular kupa ve madalyayla ödüllendirildiler.

Bayanlardan 5, erkeklerden de 25 takımın mücadele ettiği voleybol turnuvasında final maçları Cuma akşamı gerçekleştirildi. Bayanlarda şampiyon Kalite Kontrol-5, ikinci Martelli, üçüncü de İSKO 11 Ara Kalite oldu. Erkeklerde ise Boya Terbiye şampiyonluğa ulaşırken; İSKO 11 dokuma ikinci, Güvenlik de üçüncü oldu. En değerli bayan oyuncu Kalite Kontrol-5 Takımından Ebru Bozay, en değerli erkek oyuncu Boya Terbiye 1 Takımından Osman Çelik oldu.

360 OYUNCU BOY GÖSTERDİ

Turnuva sonunda konuşan İSKO Personel Müdürü Sedat Binici, ?13 Nisan 2016 tarihinde İnegöl Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu´nda başlatmış olduğumuz, İSKO 6.Geleneksel Bölümler Arası Voleybol Turnuvası, İSKO çalışanları, aileler, misafirler ve işyeri üst yönetiminin katılımıyla coşkulu bir havada 20 Mayıs Cuma günü İnegöl Kapalı Spor Salonu´nda oynanan final maçıyla sona ermiştir. 25 erkek, 5´i bayan olmak üzere 30 takımın katılmış olduğu turnuva yaklaşık 1,5 ay sürmüş olup, çalışanların takım ruhu, motivasyonu artırmada önemli bir yer edinmiştir. Tüm takımların turnuva boyunca öğrendiği takım ruhu, liderlik, sorumluluk alma, iyi konsantrasyon, motivasyon, hedef koyma, düşünce ve davranış kontrolünü iş hayatında da kullanacaklardır. Motivasyonu artırmak, çalışanlarını ödüllendirmek, ayrıca spor yapmaya teşvik açısından çok önemli olan bu turnuva, organizasyon büyüklüğü (30 takım ve 360 oyuncu) ve katılımı bakımından sektöründe ilk örneğidir. Maç bitiminde 6 yıldan beri geleneksel hale getirip sürdürdüğümüz İSKO Bölümler arası Voleybol Turnuvasını, çalışanlarımız arasında büyük bir motivasyon ve takım kültürü oluşmasında, İSKO ailesinin daha da anlam kazanmasına vesile olmuştur. Her sene daha fazla takımla daha büyük turnuvalar düzenleyerek ilerliyoruz? dedi.

DEVAMI GELECEK

Binici,?Başta işyerimizin üst yönetimi ve genel müdürlerimize katkılarından dolayı, İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel´e, İnegöl Naire Çikayeva Anadolu Lisesi adına Okul Müdürü Cavit Yakşi´ye ve İnegöl Teksif Sendikası Şube Başkanı Selçuk Bozkaya ve yönetimine, yaklaşık 1,5 aydır maçlarımızı yöneten İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin ve Neslihan Levent´e teşekkür ediyoruz. İSKO ailesi kavramını daha da benimsetmek için düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve desteklerini esirgemeyen bölüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. İSKO 7.voleybol turnuvasında görüşmek dileğiyle? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00