ŞAMPİYONLARA CUMHURİYET ALTINI

ŞAMPİYONLARA CUMHURİYET ALTINI

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası´nda takım halinde birinci olan Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Kros Takımı oyuncularını Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

 

Başkan Altepe, 4000 metre yapılan yarışlarda takım halinde 32 puan alarak Avrupa Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Genç Bayanlar Kros Takımı oyuncularıyla görüştü. Ankara Yolu´ndaki yeni başkanlık binasında gerçekleşen görüşmeye; Büyükşehir Belediyespor 2. Başkanı İlhan Satık, Atletizm Şube Sorumlusu Muzaffer Karadeniz, Baş Antrenör İshak Kaya ve takım oyuncuları katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, başarı grafiklerini sürekli yükselten atletizm takım oyuncularıyla gurur duyduklarını söyledi. Genç bayanlardan oluşan takımın daha önce üst üste 3 yıl Avrupa ikincisi, bu yıl Türkiye´de yapılan yarışlarda birinci olduğunu belirten Başkan Altepe, elde edilen başarıların sonucu olarak takımdan 1 kişinin olimpiyatlara katılma ve Türkiye ile Bursa´yı temsil etme hakkını kazandığını vurguladı. Kulüp yöneticilerine ve takım oyuncularına gösterdikleri üstün performans nedeniyle teşekkür eden Başkan Altepe, ?Bizim ana branşımız atletizm. Başarılarınızın devamı için Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz. İnşallah sağladığımız katkılarla birlikte bundan sonraki süreçte olimpiyatlara daha fazla sporcu vermiş olacağız? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68