www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ

ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ

İnegölspor’un hafta sonu konuk olacağı Gaziosmanpaşa maçının deplasman sponsoru Sülerler A.Ş. oldu. Sülekler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sülek ile birlikte açıklama yapan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “30’uncu yılımız

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Öte yandan, İstanbul deplasmanının giderlerini ise Sülekler A.Ş üstlendi.

Dün saat 17.00’da Sülekler A.Ş. firmasında basın toplantısı düzenlendi. İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda konuşan Sülekler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sülek, İnegölspor’un ligin 5. haftasında Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın deplasman giderlerini karşılayacağını aktardı. Sinan Sülek, “İnegölspor sevdiğimiz bir camiadır. Bildiğiniz gibi senelerce ben de idarecilik yaptım. Şuanda biz nöbeti bitirdik, arkadaşlar nöbete devam ediyorlar. Onlara yardımcı olmak hasebi ile tabi bu şehirde yaşadığımızdan dolayı bir katkı olsun diye bu haftaki Gaziosmanpaşa deplasman masraflarını Sülekler A.Ş. firması karşılayacaktır. Takımımıza başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

 

30’UNCU YILIMIZDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Sinan ağabeyimiz; yıllarca İnegölspor’a gerçekten ciddi emekler veren, İnegöl’de spor camiasında ve kamuoyunda sevilen bir ağabeyimiz. Bu haftaki Gaziosmanpaşa deplasman giderlerimizi Sülekler A.Ş. olarak üstlenmek istediklerini söylediler. Kendilerine camiam adına çok teşekkür ediyorum. 30’uncu yılımızda şampiyonluğa giderken Sinan ağabeyi gibi ağabeylerimizin yanımızda olduğunu bilmek bize gerçekten güç veriyor. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz ağabeylerimizden bir tanesi. Kendilerine tekrar camiamız adına teşekkür ediyorum. 30’uncu yılda hep birlikte istediğimiz, özlediğimiz PTT 1. Lig’e yükseleceğimize inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.

 

Basın toplantısı sonunda İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, Sinan Sülek’e isminin yazılı olduğu forma hediye etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19