ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

2014-2015 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ve Bölgesel Amatör Lig hedefi ile hazırlanan Kafkasspor’da tecrübeli oyuncu İzzet Kaya, 2’nciliğin kendileri için başarı olmayacağını belirterek, şampiyonluğa inandıklarını söyledi.

 

 

 

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor’un deneyimli oyuncusu İzzet Kaya, yeni sezona ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Yönetimi, teknik heyeti, takımı ve taraftarları öven İzzet Kaya, şampiyonluğa inandıklarını söyledi.

 

BU TAKIM BAL’A ÇIKACAK

Kafkasspor ile ilgili düşüncelerini paylaşan deneyimli oyuncu İzzet Kaya, “Kafkasspor hedefleri olan bir takım. İnegöl’ümüzün güzide kulüplerinden bir tanesidir. Ben de İnegöllüyüm. Geçtiğimiz yıl Kurtuluşspor’da oynadım. Bu sene de Kafkasspor’dayım. Sonuçta BAL hedefi olan bir kulüpteyim. Takım olarak iyi transferler yapıldı. Bizim de katkılarımız olacaktır. Bu takım BAL’a çıkacaktır” dedi.

 

BEKLENTİYİ KARŞILAYACAĞIZ

Yapılan transferler sonucu takımda eksik bölgenin kalmadığını belirten İzzet Kaya, “Hücumsal anlamda takımımız çok iyi durumda. Hazırlık maçlarında zamanla eksik taraflarımızı göreceğiz. Geçtiğimiz yıldan iskelet kadromuz korundu. Takımda tanıdığım birçok arkadaşım mevcut. Eksik bölgelere transferler yapıldı. Biz de elimizden gelen her şeyi gerek saha içinde gerek saha dışında arkadaşlarımızla yapacağız. Bizlerden beklenti büyük, beklenen başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

İKİNCİLİK BAŞARI SAYILMAZ

İkinciliğin kendileri için başarı sayılmayacağını aktaran Kaya, “Başarılı olmak istiyorsak ligi şampiyon olarak bitirmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz sezon Kafkasspor’un birkaç maçını seyretmiştim. Kafkasspor taraftarını 2. Lig edasında bir taraftar olarak gördüm, çok hoşuma gitti. Futbolda sahada başarılı olamayan futbolcu, hangi takımda oynarsa oynasın hoş karşılanmaz. Dünyanın her yerinde böyledir. Bizim de sahada iyi oynayabilmemiz için sezon boyunca antrenmanlarımızda iyi çalışmamız lazım. Biz iyi oynarsak taraftarımızın bizi takdir edeceğine inanıyorum. İnşallah tersi olmaz. Takım olarak şampiyonluktan eminiz. Allah yardımcımız olsun inşallah” diye konuştu.

 

BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN

Takım içerisinde arkadaşlığın çok iyi seviyede olduğunu belirten Kaya, “Daha önceden takımda oynayan arkadaşları tanıyorum, hepsi de güzel insanlar. Kafkasspor’un altyapı maçlarını da izliyorum. Benim, hocamızın ve yönetimimizin bildiği oyuncularımız var. Elbirliği ile bir takım yapıldı. Başarılı olacağımızdan hiç şüphemiz yok.  Biz futbolcular ve hocamız kendimize güveniyoruz, şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızda bize inansınlar ve bizi desteklesinler” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68