ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, oyun sistemlerinin üzerinde daha fazla durarak, sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacaklarını ifade etti.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor A.Ş. müsabakası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Dün tesislerde gerçekleştirilen antrenman esnasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, art arda oynayacakları 2 deplasman müsabakasında alınacak puanların çok değerli olduğunu vurguladı.

GRUBUMUZDAKİ HER MAÇ ZOR

Kahramanmaraş deplasmanı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Her deplasman zordur, her maç zordur. Özellikle bizim grubumuzda her maç zor. Bu hafta Gölbaşlı maçını 3 puanla kapatmış olmak ve sistemimizin sahaya yansımış olması bizim için çok memnuniyet verici bir durum oldu. İlerisi için de bizim şevkle çalışmamıza neden oluyor. Pazar günü de zorlu bir maç var. Bir hedefimiz, bir isteğimiz var. Bu isteğe ulaşmak için de çalışıyoruz. Bu akşam yola çıkacağız. Pazar günü hazır bir şekilde maça çıkmak istiyoruz” dedi.

OYUN SİSTEMİMİZE ODAKLANMALIYIZ

Ligin şekillenmesi için birkaç haftanın daha geçmesi gerektiğini ifade eden Yıldırım, “Çok zor bir gruptayız. Sürekli olarak tetikte olmalıyız. 2 galibiyet alıp gevşemek bizi gerilere düşürür. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bizim odaklandığımız şey oyun sistemimiz. Oyun sistemimiz üzeride daha fazla durarak sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Sezon sonu da mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Şampiyon olarak üst lige çıkmak istiyoruz. Oyun sistemimiz ile fark oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN

İnegölspor’un üst üste oynayacağı 2 deplasman maçını değerlendiren Yıldırım, “Bu maçları kazanmak istiyoruz. Galip gelemesek de oyunu tutmalıyız. Atamıyorsak gol yememeliyiz. Maçın sonunda gol atamamışsak gol de yememeliyiz. Bu haftalarda deplasmanda alınan 1 puan bile bizim için çok önemli. Bu puanları küçümsememeliyiz. Bizim için her puan değerlidir” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54