Şampiyonluğumuz Engellenemeyecek

Şampiyonluğumuz Engellenemeyecek

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanvekili Ayhan Çamlıdağ, hakemlerin taraflı davranışları nedeniyle puan kaybı yaşamalarına rağmen, kalan 4 maçı da kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istediklerini ifade etti.

1.Amatör Küme 1. Grup´ta ligin bitimine 4 maç kala grup liderliğini sürdüren Gençlergücü, 2.transfer döneminde Süper Amatör Küme takımlarından Karadeniz Güvenspor´danstoperAdem ÇAÇAN ve Gençler Ligi Türkiye Şampiyonası Play-Off maçları öncesi 3. Lig takımı Kütahyaspor´dan kaleci Musa Çaçan´ıtransfer etti.

Transferler ve diğer konularda geniş açıklama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanvekili Ayhan Çamlıdağ; ?Teknik kadromuzun talebi doğrultusunda daha önce sol kanat oyuncusu Doğuş Can Yıldırım´ı Karadeniz Güven Spor takımından transfer etmiştik. Şimdi iki önemli transfer daha yaptık.Hedefimiz A takımımızı Süper Amatör Küme´ye yükseltmek ve 27 Ocak Cuma günü Yenişehir Sahası´nda ilk maçımızı Bağlarbaşı Spor takımı ile oynayarak başlayacağımızU-19 Gençler Ligi Play-Off maçlarında iyi sonuçlar alarak genç takımımızı Türkiye Şampiyonasına göndermektir. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.?

HAKEM HATALARI YİNE ÖN PLANA ÇIKTI

?22 Ocak Pazar günü deplasmanda karşılaştığımız Gürsü Yeni Doğan Spor maçında maalesef 1-1 berabere kaldık.Bu maçta saha dışında rakip takımın seyircileri maalesef 90 dakika boyunca teknik kadro ve futbolcularımıza ağır hakaretlerde bulunurken,saha içinde ise rakip futbolcuların taciz ve sert darbeleri takımımızı olumsuz yönde etkiledi.Saha dışından yapılan ağır hakaret ve darbeler neticesinde etki altında kalan hakem triosu maalesef önce maçın 25.dakikasında futbolcumuz Narman´ı son bölümde ise takım kaptanımız Hakan Serbest´i kırmızı kart ile cezalandırdı.Artık Lig´de sona yaklaşıyoruz Hakemlerimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Hakem atama komitesinin hedefi olan takımların maçlarına yetiştirmek için değil de maçların ağırlığını kaldırabilecek tecrübeye sahip hakem triosu göndermesi gerekiyor.Sonuçta belirlenen hedefler doğrultusunda maddi ve manevi fedakârlıklar yapılıyor.Yardımcı hakemlerimiz maalesef yetersiz ve bu maçta yardımcı hakemlerimizin hatalı kararları ile 2 puan kaybımız oldu.Kalan son 4 maçta bu şekilde hataları yaşamak istemiyoruz? dedi.

LİGDE SON 4 MAÇ

Ligde artık sona yaklaştıklarını belirten Çamlıdağ, ?25 Ocak Çarşamba günü saat 15.00´da Kurtuluş Sahası´nda Bursa Dağ Gücü Spor takımı ile çok önemli bir maç oynayacağız.Sonrasında Pazar günü Orhangazi Keramet Spor deplasmanımız var.Şampiyon olmak istiyorsak son 4 maçımızı da kesinlikle kazanmak zorundayız.Teknik kadromuz ve futbolcularımız bu bilinçle maça hazırlanıyor. Deplasmanda oynadığımız Hacivat Spor,Panayır Spor ve Gürsu Y.Doğan Spor maçlarında rakiplerimiz tarafından bilinçli bir şekilde taciz ve hakaretlere maruz kaldık.Bu şekilde yaklaşımlar sonucunda toplamda 7 puan kayıp yaşadık.Bizim sevenlerimizden, kalan son 4 maçımızda maçlarımızda yanımızda olmalarını ve destek vermeleri konusunda beklentimiz var. Sezon sonunda şampiyon olarak sezon başında belirlemiş olduğumuz hedefe ulaşabilmek için camia olarak daha fazla birlikteliğe ve desteğe ihtiyacımızın olduğu hassas bir dönemden geçiyoruz. El birliği ile 40.yılımızda şampiyonluk kupasını kulübümüze kazandıracağımızdan şüphemiz yok.Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68