www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şampiyonluk Gasp Edildi

Şampiyonluk Gasp Edildi

U-19 Grubu´nda Galatasaray, 2 hafta önce kaybettiği maça itiraz edip; hükmen galip sayılınca, Türkiye Şampiyonası hakkını İnegölspor´un elinden aldı.

İnegöllü Yıldırım Demirören´in başkanlığını yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu, skandal bir kararla İnegölspor U-19 takımının Türkiye Şampiyonası´na gitme hakkını elinden aldı.

Grupta mücadele eden Galatasaray, sahada yapamadığını masada yaparak; kaybettiği Başakşehir maçına itiraz etti, hükmen galibiyet elde etti ve Türkiye Şampiyonası vizesi aldı. Sarı Kırmızılılar, sahada 3 maçta da yenemediği İnegölspor´u masada yendi.

BORDO BEYAZLI CEPHEDEN TEPKİ

İnegölspor Yardımcısı Antrenörü Özgür Şahin, karara sosyal medya hesabından isyan etti. Şahin, ?Hakkınızı helal edin yüreği kocaman İnegölspor U19 oyuncuları! Sizi başarıya götürmek için sahada ne yapılması gerektiğini size çalıştırdık. Siz Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir gibi süper lig ekiplerinin yer aldığı kadrolarında milli oyuncuların bulunduğu ekipleri sahada ezdiniz ve grubu 3 mağlubiyet alarak 1.bitirdiniz ve şampiyon oldunuz. Maalesef sahada kazandığımız bu büyük başarıyı masa başında elimizden aldılar ve sizlerin Türkiye Şampiyonasında şampiyon olma ihtimalini yerle bir ettiler. Size her şeyi öğrettik ama oyunun masa başında da kazanılacağını öğretmedik. Bilmediğimiz, çalışmadığımız yerden bizleri vurdular hakkınızı helal edin yürekli şampiyon çocuklar? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36