ŞAMPİYONLUK KUPASI İNEGÖLSPOR´UN

ŞAMPİYONLUK KUPASI İNEGÖLSPOR´UN

7 takımın katılımı ile düzenlenen U-12 futbol liginin şampiyonu olan İnegölspor düzenlenen törenle kupasını aldı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Osmaniyespor Sahası´nda düzenlenen final müsabakaları sonrası futbolculara madalya ve katılım belgeleri takdim edildi. Düzenlenen törene Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, antrenörler ve futbolcular katıldı.

SENEYE MÜSABAKALAR ÇİFTERLİ OALCAK

Törenin açış konuşmasını yapan BASKF Başkanı Osman Kılıç, ?Bugün burada 2015-2016 sezonun son müsabakaları oynandı. U-12 Liginin madalya törenini yapacağız. Çocuklarımıza birer madalya ve katılım belgesi vereceğiz. Bu sezonu da bu şekilde kapatmış olacağız. Bildiğiniz gibi U-11 müsabakaları sezon başında oynandı. U-12´de sezonun kapanış müsabakaları. Gönül ister ki, bunları biraz uzun tutalım ama Ramazan dolayısıyla kısa tuttuk. Kulüpler müsabakaların çifterli olmasını istiyor. Çünkü burada takım sayısı az. İnşallah seneye müsabakaları çifterli yapacağız. Bir o kadar da fazla maç yaptıracağız. Bu sezonu hayırlısıyla kapattık. İnşallah önümüzdeki sezonu da hayırlısıyla başlatırız? dedi.

İnegölspor, Gazipaşa, Kafkasspor, Kurtuluşspor, Gençlergücü, Osmaniyespor ve Yenişehir Esnafdoğan olmak üzere 7 takımın katıldığı lig sonunda şampiyonluğu İnegölspor kazandı. Tören sonunda oyuncularına madalya ve katılım belgeleri takdim edildi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32