www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum?

?Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum?

İnegölspor´un Başarılı Oyuncusu Emirhan Aydoğan:

Başarılı orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan´dan Haber Yorum´a özel açıklamalar.

Aydoğan,gazetemiz yazarı Sadullah Organ´a yaptığı açıklamada, İnegölspor forması altında şampiyonluk yaşamak istediğini belirterek, daha sonrada Bursaspor ve Milli takım formasını sürekli giymek istediğini belirtti.

 

Emirhan Aydoğan, ?Lig sezonu öncesinde Bursaspor´da kampına katıldım. 2. etabın sonunda Samet Aybaba hocanın benim kiralık gitmemi uygun gördüğü haberini aldım. İnegölspor´un büyük isteği vardı.Burası benim de bildiğim bir ortam. Gelmemdeki en büyük etkenlerden biri de İsmail Ertekin hocamdır. Birlikte bazı şeyleri başarabileceğimizi düşündüğüm için burayı tercih ettim. Mutluyum? dedi.

 

ŞAMPİYONLUK POTANSİYELİMİZ VAR

Ligde geri kalan 3haftayı değerlendiren Emirhan Aydoğan, ?Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Ligin henüz çok başı... Sürpriz diyebileceğimiz sonuçlar alınabiliyor. Takım olarak biraz zamana ihtiyacımız var. Şampiyon olabilecek potansiyelde bir takımız. Arzu edilen ritme ulaşarak,2-3 haftasonra futbolu ve sonuçları ile daha iyi bir takım izlettireceğiz.?

 

ÜZERİNE KATARAK İLERLİYORUZ

?Teknik direktör İsmail hoca çok bilgili ve tecrübeli bir hoca... Bizim dilimizden anlıyor. Daha önce Bandırma´da da beraber çalışmıştık. Yardımcılarının da bize karşı büyük etkileri var. Geçen senenin üzerine kattığımı düşünüyorum. Bu teknik ekiple bir tık daha üzerine katacağımı umuyorum.?şampiyonluğun önemli adaylarında biri olacağız.?

 

FARKLI BİR İNEGÖLSPOR İZLETECEĞİZ

?Bordum Belediye Bodrumspor maçı hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum. Üzüldüğümüz bir skor ortaya çıktı. Futbolda bunlar var. Bu maçta takımın sergilediği performansa bakıp yanılmasınlar. Biz iyi takımız.  Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kastamonu 1966 takımı karşısında çok farklı bir İnegölspor izleteceğiz. Diğer maçlarda olduğu gibi taraftarlarımız bu maçta da bizim arkamızda olsunlar biz onları memnun edebilmek için sahada elimizden geleni yapacağız? dedi.

 

İNEGÖLSPOR´DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulunan Emirhan Aydoğan, ?İkinci sezonumu geçirmekte olduğum İnegölspor´da olmaktan çok mutluyum. Önceliğim şu anda formasını giydiğim İnegölspor forması altında şampiyonlukyaşamak. Ayrıca buradakalacağım süre içerisinde kendimi geliştirmek istiyorum.Gelecek sezon döneceğim Bursaspor´un başında Samet Aybaba gibi gençlere önem veren bir hoca var.Benim gibi genç oyuncular için önemli bir şans.Seneye Bursaspor formasını giymek istiyorum? dedi.

 

MİLLİ TAKIM İÇİN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM

Aydoğan, ?Her futbolcu gibi bende Milli Takım formasını giymek isterim. Altyapıda iyi bir performans sergiledikten sonra Milli Takıma seçilmiştim. Şuanda Milli Takıma yeniden seçilebilmek için performansımı geliştirmek için çalışıyorum. Kendimi ne kadar geliştirirsem kapılar da o kadar önümde açılır şeklinde konuştu? diye konuştu.

 

HAYALİM REAL MADRİD

?Kime benzemek istersin?? sorusuna cevap veren Emirhan Aydoğan;?Her oyuncunun benzemek istediği bir futbolcu ve örnek aldığı isim vardır. Emre Belözoğlu,Mesut Özil ve futbolda önemli yere gelmiş olan değerlerden kendime bir şeyler almak istiyorum. Hayallerim içersinde önce Bursaspor forması ile başarılı olup her genç futbolcunun olduğu gibi Real Madrid formasını giymek isterim? açıklamalarında bulundu.

 

SADULLAH ORGAN (ÖZEL HABER)

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00