ŞAMPİYONLUK AŞKINA KAZANALIM

ŞAMPİYONLUK AŞKINA KAZANALIM

Şampiyonluk için yeniden ümitlenen İnegölspor, yarın Anadolu Selçukluspor deplasmanında karşılaşacak. 14.30'da Konya Büyükşehir Belediye Atatürk stadında oynanacak karşılaşmayı Erzincan bölgesinden Ercan Hellaç yönetecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 29. Hafta heyecanı başlıyor. Hem alt sıralarda hem de üst sıralarda müthiş bir çekişmenin yaşandığı ligde, İnegölspor şampiyonluk aşkına sahaya çıkacak.

Yarın saat 14.30’da Konya Büyükşehir Belediye Atatürk stadında Anadolu Selçukluspor’a konuk olacak olan İnegölspor, zorlu deplasmanda yine hücum futboluyla, yine galibiyet için savaşacak. Balıkesirspor’un Çarşamba günü Gaziosmanpaşa karşısında yaşadığı puan kaybıyla bir kez daha ümitlenen Bordo-Beyazlılarda artık maç kaybetme lüksü yok. Hem içeride hem dışarıda galibiyet için elinden geleni yapan temsilcimiz, Anadolu Selçuklu maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

DÜDÜK HELLAÇ’TA

Öte yandan, kritik müsabakada görev alan hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde açıklandı. İnegölspor Anadolu Selçuklu karşısında Erzincan bölgesinden Ercan Hellaç düdük çalacak. Maçta Erhan Gündoğdu ile Gencehan Şahnar yardımcı hakem olarak görev alırken, dördüncü hakem ise Aydın Şengül.

 

HAFTANIN PROGRAMI

Denizli Belediyespor - Gaziosmanpaşa

Balıkesirspor - İskenderun D.Ç.

Yeni Malatyaspor - Körfez FK

Eyüpspor - Ofspor

Anadolu Selçuklu - İnegölspor

Bayrampaşa - Çamlıdere Şekerspor

Tokatspor - Altay

Kızılcahamam - Alanyaspor



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07