ŞAMPİYONLUK GARANTİ DEĞİL

ŞAMPİYONLUK GARANTİ DEĞİL

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, önlerinde 13 hafta olduğunu belirterek, “Şu an için şampiyonluk garanti diyemeyiz. 3 haftada her şey dönebilir. Ancak kalan 39 puanın 15’ini alırsak, Play-Off garanti diyebiliriz. Bizim şu an 12 puan kaybetme

hedefe emin adımlarla ilerliyor. Bordo-Beyazlı aslanlar oynadıkları her maçta taraftarının yüzünü güldürürken, sezon birimine 13 hafta kala Bordo-Beyazlı camiada keyifler yerinde.

“Oyuncuların Uyumu Tahminimizden Kısa Sürdü”

İnegölspor’un yıllardır beklediği çıkışı yakalaması ve şu an şampiyonluğun tek adayı olarak gösterilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Bordo-Beyazlı kulübün başkanı İlhan Korkmaz, henüz önümüzde 13 zorlu müsabaka olduğunu ve şampiyonluğa garanti gözü ile bakılmasının yanlış olduğunu söyledi. Sezona en kötü ihtimalle Play-Off hedefi ile başladıklarını ve 2 yıllık bir kadro kurduklarını kaydeden Korkmaz; “Sezon başında; İnegölspor’a yakışır, izlerken seyir zevki veren, oyuncuların da oynarken zevk alacağı bir kadro oluşturup en azından Play-Off düşüncesi ile 2 yıllık bir takım oluşturduk. Takım içersinde oyuncuların birbirleri ile uyumu tahminimizden çok daha kısa sürdü. Bunun sonucunda neticeler de arka arkaya geldi” dedi.

“Play-Off’u Başarı Sayacaktık”

Takımda işler böyle iyi giderken, yöneticilerin de takımı yalnız bırakmadığını ve her konuda desteği sürdürdüklerini anlatan Başkan İlhan Korkmaz; “Bizler takımı ve oyuncularımızı yalnız bırakmamaya çalıştık. Başarı da böyle geldi. Söylediğim gibi, sezon başında Play-Off bizim için başarı sayılacaktı” açıklamalarında bulundu.

Şampiyonluk Garanti Değil

Henüz önümüzde 13 hafta olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Korkmaz; “Şu an için şampiyonluk garanti diyemeyiz. 3 haftada her şey dönebilir. Ancak kalan 39 puanın 15’ini alırsak, Play-Off garanti diyebiliriz. Bizim şu an 12 puan kaybetme opsiyonumuz var. Bunu en az kayıpla tamamlamak için çalışacağız” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07