ŞAMPİYONLUK ZOR GİRDİ

ŞAMPİYONLUK ZOR GİRDİ

İnegölspor, Kırklareli maçında kaybettiği 2 puanla şampiyonluk hayalinden 9 puan uzaklaşırken, takımda kaybedilen puanın üzüntüsü hakim.

BİZE YAKIŞMAYAN GOLLER YEDİK

● Farka gidebileceği maçta yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen İnegölspor, iki basit golle kaybedilen 2 puana yanıyor. Teknik Direktör Mehmet Bulut, basit goller yediklerini belirterek; “Öok ucuz, bize yakışmayan goller yedik. Çocukların emeğinin karşılığı bu değildi. Ben ona üzülüyorum” dedi.

 

Ligin 27. haftasında konuk olduğu Kırklareli ile 2-2 berabere kalan İnegölspor, şampiyonluk ümitlerini de tüketti. Lider Balıkesir’in 9 puan gerisinde kalan temsilcimiz, şimdi Play-Off için mücadele verecek.

OYUN İYİ SKOR KÖTÜ

Final niteliğindeki Kırklareli maçı sonrası bir açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, futbolcuların ilk dakikadan son dakikaya kadar mücadele ettiklerini söyledi. “Hep oyunun kontrolü bizdeydi, gerçekten iyi futbol oynadık” diyen Bulut, “Bütün ikili mücadeleleri kazandık. Rakip iki duran toptan gol buldu. Çok basit goller yedik, çok ucuz goller yedik, bize yakışmayan goller yedik. Çocukların emeğinin karşılığı bu değildi açıkçası. Ben ona üzülüyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK ZOR GİRDİ

Çok pozisyona girdiklerini ancak bu pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Girmiş olduğumuz çok net pozisyonlar var, bunları değerlendireceksin. Hakem hali ile Türkiye’de böyle şartlarda ev sahibi lehine düdükler çalıyor. Bunlar olacak, ben o bahanelerin arkasına kesinlikle sığınmam. Biz girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirsek maçı çok farklı kazanırdık. Ama her şeye rağmen oynanan oyun bizi memnun etti. Ama skor üzdü. Artık yapacak bir şey yok. Rakiple olan puan farkımız da zaten açıldı. Matematiksel şansımız olsa dahi gerçekçi olmak lazım, zora girdi tabi. Ancak matematiksel şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar varız. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Birinci olabiliriz, yoksa Play Off oynama şansımız var. Biz yeter ki bu futbolu devam ettirelim. Tabi bu basit hataları yapmadan”

HATA BİZDEYDİ

Hatanın kendilerinde olduğunu kaydeden Bulut, şöyle devam etti: Aslında panik içerisinde değildik, oyunu kendi alanımızda kabul etmedik. Bugüne kadar hep rakip alanda, önde bastık. Orada gereksiz bir faul, bana göre faul de değil. Ama hakem aranıyor tabi ki. Yoksa faul falan yok, uzaktan yakından alakası yok. Ama bunlar olacak, hakem çalacaktır. Önemli olan bizim kurmuş olduğumuz net pozisyonlar var, onları değerlendirmek. Onları değerlendirmezseniz her zaman tek farklı skorların garantisi yoktur. 2-1 en tehlikeli skordur. 3’ü bulmuş olsak maçı bitirecektir. 3’ü bulamadık. Uzatma da doğuydu. Su molası verdi, oyuncu değişiklikleri, sakatlıklar… 4-5 dakika uzatma gayet normal. Bütün suç, hata bizde. Girmiş olduğumuz o pozisyonları değerlendirecektik. Yazık, emeğimizin karşılığını alamadık. Onun için üzgünüz. Dediğim gibi artık lig devam ediyor. Çarşamba günü Bayrampaşa ile maçımız var. Onu kazanıp inşallah yolumuza devam edeceğiz.”



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22