www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sanatı eğlenerek öğreniyorlar

Sanatı eğlenerek öğreniyorlar

İnegöl Belediyesi´nin çocuklara yönelik düzenlediği 15 Tatil Sanat Atölyesi etkinlikleri Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi´nde başladı.

Her yaştan bireye hitap edecek etkinlikleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, 15 tatilde çocukları da unutmadı. Her yıl düzenlenen 15 Tatil Sanat Atölyesi etkinlikleri, 22 Ocak itibariyle start aldı. 2 ve 3´üncü sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen etkinliklere 4 grup halinde 100 öğrenci katılım sağlıyor.

BAŞKANDAN SÜRPRİZ ZİYARET

2 Şubat tarihine kadar devam edecek 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesinde, öğrencilere bugün Belediye Başkanı Alper Taban sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Farklı alanlarda eğitim alan çocuklar, bu sayede Belediye Başkanıyla da görüşme fırsatı buldu. Atölyenin küçük sanatçılarıyla buluşan Taban, öğrencilerin ebru sanatı etkinliğini izledi. Başkan Taban´a 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesi ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile parti yöneticileri de eşlik etti.

OKULLARA VERİLEN ARAYI DEĞERLENDİRMELERİNİ SAĞLIYORUZ

Ziyaret sırasında bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bugün 15 tatil çocuk sanat atölyesinde çocuklarımızı ziyarete geldik. Okulların tatil olmasıyla birlikte bildiğiniz gibi çocuklarımıza yönelik 15 tatil çocuk sanat atölyemizin etkinlikleri başladı. Okullara verilen bu arayı daha verimli değerlendirebilmeleri adına çocuklarımıza, öğrencilerimize fırsatlar sunuyoruz. Geçmiş yıllarda da yapmış olduğumuz bir takım etkinlikleri bu yıl da arttırarak devam ettiriyoruz? dedi.

100 ÇOCUK SANAT ATÖLYESİNDE EĞİTİM ALIYOR

15 Tatil sanat atölyesinde 22 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında yapılan eğitimlerde, 4 gruba ayrılan öğrencilerin eğitmenler eşliğinde farklı etkinlikler yaptığını kaydeden Taban; ?El becerilerini geliştirebilecekleri, özgüvenlerini kazanabilecekleri topluma faydalı birer birey olabilmeleri adına onların gelişimlerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu etkinliğimizi ilkokul 2 ve 3´üncü sınıf öğrencilerine yönelik yapıyoruz. 100 kişilik bir öğrenci kitlesine ulaştık. İlk hafta itibariyle başlayan öğrencilerimiz burada şuanda. Saat 11.00 ile 12.30 arasında ve 13.30-15.00 saatleri arasında hafta içi her gün iki grup halinde eğitimlerimiz sürüyor? diye konuştu.

HER GÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

Sanat atölyesinde yapılan etkinlikler hakkında da bilgi veren Taban; ?Her gün farklı etkinlikler yapıyoruz. Neler yaptığımızdan da bahsetmek gerekirse, 15 Tatil Çocuk Sanat Atölyesinde çocuklarımız; keçe, seramik guaj boyama, ebru sanatı, pasta yapımı ve karagöz gölge oyununu belediyemiz bünyesindeki usta öğreticilerimizden yapmayı öğreniyorlar. İnşallah kurslar bittiğinde kendilerine sertifika da vereceğiz. Ben öncelikle çocuklarımıza okul hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah her biri topluma faydalı bireyler olmayı başarabilirler. Beraberinde hem kendilerine fayda sağlayacaklar hem de ailelerinin başını dik tutacaklar. Bunu önemsiyoruz. Bir nebze de olsa İnegöl Belediyesi buna katkı sunabiliyorsa ne mutlu bizlere? ifadelerinde bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19