Sanayi Yatırımları Özenle Seçilsin

Sanayi Yatırımları Özenle Seçilsin

İnegöl’e yapılacak olan sanayi yatırımlarının özenle incelenip seçilmesi gerektiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol Kazanç, “İnegöl’ün tamamının içme suyu olarak kullandığı suyu organizedeki sadece bir fabrika tüketiy

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol Kazanç, yayımladığı basın açıklaması ile İnegöl’e yapılması planlanan sanayi yatırımlarının özenle incelenip, seçilmesi konusunda hatırlatmalarda bulundu.

İnegöl’ün Milletvekili İnegöl’e Yatırım Yaptıran Olmalı

Erol Kazanç, “Hastane yapılırken inşaat halindeyken hastane için açılan temelde biriken suda o gün İnegöl Kaymakamının oğlu maalesef ki 1 metrelik temel kazısında ki suya düşerek boğulmuştu. Bu gün yaptığınız yeni hastane temelinin benim gördüğüm en az 3 metre kazılmasına rağmen su çıkmadı bunun niçin söylüyorum İnegöl’ün tamamının içme suyu olarak kullandığı suyu organizedeki sadece bir fabrika tüketiyorsa, İnegöl’e yapacağınız sanayi yatırımlarını artık daha özenle inceleyip seçmelisiniz. Bu da bizden bir hatırlatma olsun. İnegöl den seçişmiş bir milletvekili eğer iktidarda ise İnegöl ün ihtiyaçlarını Ankara’ya söyleyen değil İnegöl’e yatırım yaptıran olmalıdır.” dedi.

Ziraat Odasının Tarım Lisesi Talebi Doğru Bir İstek

Ziraat Odasına yapılan ziyarette milletvekili adaylarının vermiş olduğu Tarım Lisesi sözünü hatırlatan Erol Kazanç, “Milletvekili seçimlerinden önce milletvekili adayları Ziraat Odasını ziyaretlerinde Ziraat Odası Başkanı ve yöneticilerinin talepleri doğrultusunda İnegöl’e Tarım Lisesi kurulacağı sözü verdiler. Ziraat Odasının Tarım Lisesi talebi doğru bir istekti. İnegöl aynı zamanda bir tarım kenti buraya Tarım Lisesi Kurulmalı sözleri de doğruydu. Bunları o gün söyleyenler İnegöl’ün bu katma değeri yüksek insanları bulundukları yerde kalkındırma anlamına gelen projeyi ne çabuk unuttular.” diye konuştu.  

 

                       

                                                                      



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07