www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANAYİDE SİLAHLAR KONUŞTU

SANAYİDE SİLAHLAR KONUŞTU

Mobilya Sanayi´ndeki bir koltuk imalathanesinde eski işvereni ile kavga eden işçi,silahına davranınca ortalık karıştı. Meydana gelen olayda 1´i ağır 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.00 sıralarında İnegöl Mobilya Sanayi Sitesi 15. Sokak üzerinde bulunan bir koltuk imalathanesinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce ayrıldığı işyerine gelen Kerim A. eski patronu Erol Ö. ile görüşmek istedi. İkili arasında geçen görüşme gerginleşerek yerini tartışmaya bıraktı. Daha da büyüyerek kavgaya dönüşen tartışma esnasında Kerim A. belinden çıkardığı silah ile Erol Ö.´yü başından vurdu. Erol Ö. de bu sırada belinden çıkardığı silahla Kerim A.´yı bacağından yaraladı.

 

Silah seslerini duyarak ikilinin bulunduğu odaya koşan çevredeki vatandaşlar şahısların kanlar içerisinde yerde yattıklarını görünce durumu hemen 155 ve 112´ye bildirdiler. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerinegelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kerim A., İnegöl´de bulunan bir özel hastaneye kaldırılırken,Erol Ö. ise İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralılardan Erol Ö.´nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu iddia edildi.

 

Olayın ardından bölgeye intikal eden çok sayıda emniyet ekibi, bölgeyi güvenlik şeridi içine alarak tahkikat başlattılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19