SANAYİDE SIR İNTİHAR

SANAYİDE SIR İNTİHAR

İnegöl Mobilya sanayinde döşemecilik yapan S.Ç, ‘ölümümden kimse sorumlu değildir. Ben size layık bir evlat olamadım. Beni köyüme gömün, aileme ve çocuklarıma iyi bakın` yazılı not bırakarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay; geçtiğimiz Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Mobilya Sanayi 7. Sokakta bulunan bir mobilya firmasında meydana geldi. Yanında bulundurduğu kesme tabir edilen tüfekle kendini intihar etmeyi düşünen ve sonradan fikir değiştiren 30 yaşındaki mobilya işçisi, `Ölümümden kimse sorumlu değildir. Ben size layık bir evlat olamadım. Beni köyüme gömün, aileme ve çocuklarıma iyi bakın` yazılı notu bırakarak, kendini kablo ile asarak canına kıydı.

 

Yaşanan olayın ardından sabah işyerine çalışmak için vatandaşların durumu fark etmesi ile olay emniyet ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan emniyet ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısının yapmış olduğu incelemenin ardından mobilya işçisinin cesedi İnegöl Belediyesine ait cenaze aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00