www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANAYİ İSTİKRARDAN YANA

SANAYİ İSTİKRARDAN YANA

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl sanayinde esnafla buluşan AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı İsmet Su, Esnafımız bize çalıştıklarını, işlerinden memnun olduklarını, istikrarın devamından yana olduklarını belirttiler."dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı İsmet Su, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında dün İnegöl'e gelerek sanayi esnafı ile istişarelerde bulundu.

 DÖNEN ÇARK EKONOMİNİN İYİYE GİTTİĞİNİN GÖSTERGESİDİR

Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı İsmet Su, 7 Haziran seçim çalışmaları çerçevesinde bugün İnegöl'deyiz. Teşkilatımızın yapmış olduğu programlar çerçevesinde esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Başta 10. Sokak olmak üzere diğer cadde ve sokaklarda gezerek dolaştık. Esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın durumu şu; makineler çalışıyor, esnaf çalışıyor. Oto tamircilerine gittik çalışıyorlar, atölyeleri gezdik çalışıyorlar, hepsinin durumu iyi. Bir kısım atölyelerde paketlenmiş, sevkiyata hazır mallar gördük. Çalışan atölyeleri görünce seçim yorgunluğumuzu atıyoruz, üzerimizde yorgunluk kalmıyor. Çalışan bir motor, dönen bir çark ülke ekonomisinin daha iyiye gittiğinin göstergesidir. Bugün bunu burada müşahede ettik, gördük. Esnafların bize taleplerini not ettik. Bunlar gerek İnegöl Belediye Başkanımız ile gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşerek çok kısa sürede telafi edilecek ufak tefek noksanlıklardır. Ciddi anlamda hizmet noksanlığı yok. Esnafımız bize çalıştıklarını, işlerinden memnun olduklarını, istikrarın devamından yana olduklarını belirttiler. Genel anlamda söylenen budur. Bunu İnegöl'de biraz yüksek oranda gördüm. İnegöl zaten seçimlerde de yüksek oranda AK Parti'ye oy veren bir ilçemizdir. Bugünkü seçim gezilerinde de bunu görmüş olduk” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00