www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANCAKTEPE SPONSORU AREA OLDU

SANCAKTEPE SPONSORU AREA OLDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor´umuzun Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor sponsorluğunu Area Mobilya üstlendi.

Kulübümüzün Reklam Sorumlusu Kerem Arı, Area Mobilya Genel Müdürü Fikret Alan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet ve Mustafa Alan´ı ziyaret ederek, takım formamızı hediye etti.

Ziyarette konuşan Reklam Sorumlumuz Kerem Arı, şunları söyledi: Bu hafta sonu malumunuz deplasmanda Sancakpete Belediyespor ile karşılaşacağız. Öncelikle Sancaktepe ilçesinde eğitim uçuşu gerçekleştiren askeri helikopterin düşmesi sonucu, şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Allah ailelerine sabırlar versin. İnşallah bundan sonra böyle üzücü olaylar yaşamayız. Bugün şahsımı ağırlayan ve kulübümüze destek veren Area Mobilya Genel Müdürü Fikret Alan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet ve Mustafa Alan´a teşekkür ediyorum. Firma olarak bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Sancaktepe Belediyespor sponsorluğunu üstlendiler. İnşallah deplasmandan istediğimiz sonuçla döneriz. Malumunuz kulübümüzün kalıcı gelirleri olmadığı için her zaman desteğe ihtiyacı var. İlçemizdeki tüm iş adamlarının desteklerini bekliyoruz. Destekleri için Area Mobilya yöneticilerine tekrar teşekkür ediyorum."

Area Mobilya Genel Müdürü Fikret Alan ise " Ziyaret için bende Kerem Arı, kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bende Sancaktepe ilçesinde yaşanan talihsiz olayda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyor, ailelerine sabırlar diliyorum. Biz firma olarak İnegölspor´umuzun her zaman yanındaydık. Bugünde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. İnşallah verdiğimiz desteğin karşılığını hafta sonu 3 puan sevinci ile alırız. Basından takip ettiğimiz kadarıyla İnegölspor´umuza destekler veriliyor ama bu desteklerin yetersiz olduğunu düşünüyorum. İnegöl´ümüzün en büyük markası olan İnegölspor´umuza herkesin destek vermesi gerektiği kanaatindeyim. Bu güzide kulüp bir kesimin desteği ile ayakta duramaz. İnşallah ilçemizdeki tüm iş adamları İnegölspor´umuza hak ettiği desteği verir ve en kısa sürede hak ettiğimiz bir üst lige çıkarız. Ben ziyaretinden dolayı Kerem kardeşime tekrar teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00