Sandığı Teşkilatına Koy Bakalım Ne Çıkacak

Sandığı Teşkilatına Koy Bakalım Ne Çıkacak

Beldelerde yapılan referanduma tiyatro benzetmesi yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye dün Cerrah’tan cevap veren MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya; “Sayın Temelli, Şov yapıyorlar, şov yapıyorlar diyor. Şov devam ediyor. Sen İnegöl&

Dün büyükşehir yasası ile ilgili Cerrah Beldesinde yapılan referandum çalışmalarına katılan MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, referandum çalışmalarına tiyatro benzetmesi yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye sert çıktı.

“TİYATRONUN İKİNCİ SAHNESİNİ OYNUYORUZ”

Referandumla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye gönderme yapan Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, “Tiyatronun ikinci perdesini oynuyoruz” diyerek; “Bugün Cerrah’ta, belki İnegöl’de yakın tarihte Kurşunlu’da tiyatro oynandı denen bir ortamın ikinci sahnesini, ikinci perdesini oynuyoruz. Bunlar kimine göre tiyatro olabilir. Kimine göre film çevrilmiş olabilir, ama biz Cerrah’ta insanların haklarını arama noktasında kendi hür, özgür iradelerini sandığa yansıtma noktasında ne kadar kararlı olduklarına sizler de şahit oldunuz” dedi.

 

İNEGÖL HALKINI KANDIRDILAR

MHP İlçe Bakanı Fahri İnkaya ise, yapılan referandumlara halkın iştirakinin çok güzel olduğunu söyledi.

Her zaman ileri demokrasiyi kullanan AK Parti’nin, maalesef Büyükşehir yasa tasarısı konusunda halkın her bireyini birebir ilgilendiren bir konuda halka danışmadığını ifade ederek sözlerini sürdüren İnkaya; “İşin en ilginç tarafı, halk son seçimlerde AK Parti’ye çok büyük bir destek vermiştir. Geçen ki açıklamamızda da İnegöl halkının aldatıldığını söylemiştik. Biz seçim çalışmalarımızda da büyükşehir yasasını gündeme getirdik. Onlar ise, sürekli yalanladılar. İnegöl halkını kandırdılar. İktidarın hiçbir temsilcisinden de bir cevap gelmedi. Demek ki kabulleniyorlar. Ama 2011 yılında ki seçimlerinde halkımız onlara inandı. Yüzde 66 oy verdi. Yüzde 66`nın mükafatı da bu olmamalıydı.. Kendi şahsi menfaatleri konusunda en ufak bir direnç göstermediler” diye konuştu.

 

SANDIĞI TEŞKİLATINA KOY BAKALIM, NE SONUÇ ÇIKACAK

“Özellikle Sayın Temelli’ye sesleniyorum” diyen İnkaya; “Şov yapıyorlar, şov yapıyorlar diyor. Şov devam ediyor. Biz İnegöllüyüz. Biz birbirimizi biliriz. Senin şuan yönetim kurulu üyelerinin birçoğu bizim arkadaşımız, kardeşimiz. Sürekli görüştüğümüz insanlar. Yenice, Kurşunlu, Tahtaköprü, Cerrah koydu. Sen İnegöl`e koyma, sadece teşkilatına sandığı koy. Teşkilatından çıkan sonucu senin lehine çıksa yine açıklama. Ama bir koy bakayım ne çıkacak. Halkın kararı bizim için önemli olandır.”dedi.



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32