SANİ; YIPRATICI DEĞİL YAPICI OLACAĞIZ

SANİ;  YIPRATICI DEĞİL YAPICI OLACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılarak DP İlçe Başkanlığına seçilen Selim Sani yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk protokol ziyaretini Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan DP İlçe Başkanı Selim Sani, yıpratıcı si

Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılarak DP İlçe Başkanlığına seçilen Selim Sani yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk protokol ziyaretini Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, DP İlçe Başkanı Selim Sani ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette bir açıklama yapan Demokrat Parti İlçe Başkanı Selim Sani, çok yakın bir zamanda ilçe kongresini gerçekleştirdiklerini aktararak “Kendileri kongremize gelerek bizleri mutlu etmiştir. Biz de iade-i ziyarette bulunmak istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. İlk ziyaretimizi de Belediye Başkanımıza yaptık. Bundan sonra bizi ilgilendiren süreçte 2011 yılı için kabul edilen bütçenin takipçisi olacağız. Yıpratıcı siyasette asla bulunmayacağız. İnşallah el ele vererek İnegöl’e beraberce hizmetler vereceğiz” dedi. 

Yapıcı siyasetten istifade edeceğiz

Demokrat Parti’nin yeni seçilen başkan ve yönetimini kutlayan Başkan Alinur Aktaş ise, kendilerine başarılar dileyerek, “Demokrasinin olmazsa olmazları olan siyasi partilerimizin toplumumuzun ve ülkemizin gelişimine katkısı muhakkak. Demokrat Parti yıllarca siyaset arenasında çok önemli başarılara imza atmış, çok önemli devlet adamları yetiştirmiş önemli bir misyon. Burada bulunan değerli ağabeylerimiz, arkadaşlarımızı bu misyonun devamı için bir görev aldılar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Kısa süre önce yapılan kongreye ben de katılmıştım. Önemli olan iktidarı ve muhalefeti ile yaşadığımız şehri daha ileriye götürmektir. Yapıcı siyasetten hepimiz istifade edeceğiz” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00