www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANKO AİLESİ 27. İFTARDA BULUŞTU

SANKO AİLESİ 27. İFTARDA BULUŞTU

İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. firması ile Martelli (İnegöl Yıkama ve Boyama) A.Ş. firması çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen iftar programının 27´ncisi icra edildi.

 

3 gün süren iftar programlarında İSKO ve Martelli çalışanı olan 4 bin kişiye iftar verildi. İftar programlarının son günü olan önceki akşam protokol üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında, İSKO çatısı altında 10, 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara plaket verilirken, yapılan çekilişle de şanslı çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çalışanlar kısa bir süre de olsa müzik eşliğinde eğlenip, stres atma imkânı buldular. İSKO Tekstil A.Ş. sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu´nun ev sahipliğinde önceki akşam düzenlenen iftar programına, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş,  Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Erol Eruğur, Milli Eğitim eski Müdürü Mehmet Baştürk ve bin civarında İSKO personeli katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İftarın ardından bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, ?İSKO ve Martelli A.Ş.´nin 27´ncisini düzenlediği Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyoruz. Her Ramazan´da olduğu gibi bu Ramazan´da da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitesini ve önemini sürekli artırarak devam ettiren sektörün lokomotifi durumuna gelen İSKO Dokuma işletmelerinin, Martelli A.Ş.´nin, SANKO Enerji A.Ş.´nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO´nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

TECRÜBELİ ÇALIŞANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10 yılını doldurmuş olan 150, 15 yılını doldurmuş olan 50, 20 yılını doldurmuş olan 60, 25 yılını doldurmuş 40 ve 30 yılını doldurmuş 6 çalışana teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara ayrıca birer takım elbise hediye edildi.

Takdimlerin ardından, çalışanlara salona girişte verilen şans numaraları üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25